wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Anne van der Heijde | Deurne

Gastouder Anne van der Heijde woont in de wijk Sint Jozef in Deurne en biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 4 jaar tijdens werktijden, alsook flexibele opvang (opvang op wisselende dagen). Er is een ruime woonkamer met voldoende speelmogelijkheden en een aparte speelhoek. Ook in de tuin zijn genoeg speelmogelijkheden. Voor het huis is een pleintje met een speeltuin. In het huis woont ook Levi, een lieve hond.

 

Gastouder Anne stelt zich voor:

  • Het programma is afgestemd op de behoeftes van de kinderen. Er is voldoende materiaal aanwezig voor elke leeftijd. Denk aan boekjes, knutsel- en kleurmateriaal, blokken, puzzels en nog veel meer. 
  • Ook vind ik het belangrijk om elke dag lekker te wandelen.
  • Als moeder en gastouder vind ik het belangrijk dat ieder kind zich fijn voelt en zich kan ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder