wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Sandra Smits | Deurne

Gastouder Sandra Smits woont in de wijk St. Jozefparochie in Deurne en biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Tijdens werktijden, maar ook 's avonds, 's nachts en in de weekenden en tevens flexibele opvang. Sandra beschikt over een grote leefkeuken met daaraan grenzend de woonkamer en sfeervolle speelkamer met een diversiteit aan speelgoed. Er zijn ook voldoende slaapmogelijkheden. In de grote tuin zijn verschillende speelmogelijkheden met onder andere een glijbaan, fietsjes, steppen en een eigen kinderboerderij. Hier lopen cavia's, kippen en twee hele lieve geitjes, luisterend naar de naam Humor en Sam. 

Gastouder Sandra stelt zich voor:

  • Zowel binnen als buiten zijn er voldoende speelmogelijkheden die zich ook uitermate goed lenen voor activiteiten.
  • Bij de activiteiten kijk ik naar de ontwikkeling van het kind en pas ze daar op aan. Denk hierbij aan puzzelen, dansen, zingen, knutselen en bouwen.
  • Als gastouder vind ik het belangrijk dat een kind zich op zijn gemak en thuis voelt. Ik wil dan ook graag het verlengde van de thuissituatie zijn.

 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Gastouderbureau Spring positief beoordeeld

Zoals elk jaar is het gastouderbureau van Spring Kinderopvang onlangs weer geïnspecteerd door de GGD. In dit onderzoek zijn onder andere de aspecten pedagogisch beleid, personeel, veiligheid & gezondheid en kwaliteit getoetst. Op alle onderdelen scoorde het gastouderbureau positief. Een mooi compliment dus voor de bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau!

Lees verder

Spring eerste kinderopvang met DVVS

Na een succesvolle pilot, hebben Saasen Groep en Spring Kinderopvang de volgende stap gezet in hun samenwerking: alle locaties van de kinderopvangaanbieder in Noord-Brabant en Limburg gaan starten met het digitaal veiligheidssysteem DVVS. Het systeem wordt al veel in het onderwijs gebruikt.

Lees verder