wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Sharon Heuving | Gennep

Gastouder Sharon Heuving woont met vriend Robbin en dochter Liv op de Logterheuvel in Gennep-Zuid en biedt opvang tijdens werktijden aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Ook flexibele opvang (wisselende dagen). In deze fijne buurt is een speeltuin op loopafstand. Ook kunnen kinderen er fijn spelen in de tuin. Ook als het regent, dankzij een een mooie overkapping.

Gastouder Sharon stelt zich voor:

  • Ik houd ervan om te gaan wandelen met onze honden en te genieten van de mooie natuur! Ook tijdens de opvang zal ik dagelijks met de kinderen buiten te vinden zijn. In de zon, in de wind of in de sneeuw, er is iedere dag wel iets te beleven!
  • Ik ben zelf erg creatief, dus we zullen veel knutselen. Knippen en plakken, kleuren of verven met de vingers!
  • Natuurlijk zullen we ook puzzelen, met de blokken bouwen, met de poppen spelen of heerlijk boekjes lezen.
  • Of met zijn allen dansen, liedjes zingen of zelf muziek maken tijdens een verjaardag.
  • Ik kan goed inspelen op de behoeftes, het karakter, de voorkeuren en de talenten van het kind.
  • Ik stimuleer ieder kind zodat het kind zichzelf optimaal kan ontwikkelen. Het kind krijgt hierdoor zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder