wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Sharon Heuving | Gennep

Gastouder Sharon Heuving woont met vriend Robbin en dochter Liv op de Logterheuvel in Gennep-Zuid en biedt opvang tijdens werktijden aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Ook flexibele opvang (wisselende dagen). In deze fijne buurt is een speeltuin op loopafstand. Ook kunnen kinderen er fijn spelen in de tuin. Ook als het regent, dankzij een een mooie overkapping.

Gastouder Sharon stelt zich voor:

  • Ik houd ervan om te gaan wandelen met onze honden en te genieten van de mooie natuur! Ook tijdens de opvang zal ik dagelijks met de kinderen buiten te vinden zijn. In de zon, in de wind of in de sneeuw, er is iedere dag wel iets te beleven!
  • Ik ben zelf erg creatief, dus we zullen veel knutselen. Knippen en plakken, kleuren of verven met de vingers!
  • Natuurlijk zullen we ook puzzelen, met de blokken bouwen, met de poppen spelen of heerlijk boekjes lezen.
  • Of met zijn allen dansen, liedjes zingen of zelf muziek maken tijdens een verjaardag.
  • Ik kan goed inspelen op de behoeftes, het karakter, de voorkeuren en de talenten van het kind.
  • Ik stimuleer ieder kind zodat het kind zichzelf optimaal kan ontwikkelen. Het kind krijgt hierdoor zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder