wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Sharon Heuving | Gennep

Gastouder Sharon Heuving woont met vriend Robbin en dochter Liv op de Logterheuvel in Gennep-Zuid en biedt opvang tijdens werktijden aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Ook flexibele opvang (wisselende dagen). In deze fijne buurt is een speeltuin op loopafstand. Ook kunnen kinderen er fijn spelen in de tuin. Ook als het regent, dankzij een een mooie overkapping.

Gastouder Sharon stelt zich voor:

  • Ik houd ervan om te gaan wandelen met onze honden en te genieten van de mooie natuur! Ook tijdens de opvang zal ik dagelijks met de kinderen buiten te vinden zijn. In de zon, in de wind of in de sneeuw, er is iedere dag wel iets te beleven!
  • Ik ben zelf erg creatief, dus we zullen veel knutselen. Knippen en plakken, kleuren of verven met de vingers!
  • Natuurlijk zullen we ook puzzelen, met de blokken bouwen, met de poppen spelen of heerlijk boekjes lezen.
  • Of met zijn allen dansen, liedjes zingen of zelf muziek maken tijdens een verjaardag.
  • Ik kan goed inspelen op de behoeftes, het karakter, de voorkeuren en de talenten van het kind.
  • Ik stimuleer ieder kind zodat het kind zichzelf optimaal kan ontwikkelen. Het kind krijgt hierdoor zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Open dag bij kindcentrum De Bende

Op zondag 27 oktober houdt kindcentrum De Bende in Horst een open dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het vernieuwde kindcentrum.

Lees verder

Terugroepactie vleeswaren

Onder andere supermarktketen Jumbo haalt vleeswaren terug omdat deze in de fabriek mogelijk besmet zijn met de Listeria bacterie. Ook onze eigen boodschappenleverancier heeft een klein aantal van deze vleeswaren in het assortiment. Uiteraard zijn de producten gecheckt en indien nodig weggegooid.

Lees verder