wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Ilse Nooijen | Helenaveen

Gastouder Ilse Nooijen uit Helenaveen biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Dit kan flexibel en op wisselende dagen. Ilse beschikt zowel binnen als buiten over veel ruimte. Kindjes kunnen buiten genieten van de zandbak, het speelhuis met een schommel, de trampoline, de glijbaan en de ballenbak! In de zomer is er ruimte voor waterspelen. Binnenshuis worden de kinderen betrokken bij de huiselijke sfeer. Ze hebben een eigen slaapvertrek. Kortom, heerlijk opgroeien dus!

Gastouder Ilse stelt zich voor:

  • Ik werk o.a. met thema's die met de seizoenen en feestdagen te maken hebben.
  • Verder heb ik volop ideeën voor leuke activiteiten. Van knutselen tot bakken, van buiten spelen tot discodansen. Plezier staat voorop!
  • Ik ben zelf mama en kom uit een grote familie met heel veel neefjes en nichtjes.
  • Ik heb eigenlijk al mijn hele leven met kinderen gewerkt. Ik ben onder meer 10 jaar kraamverzorgster geweest.
  • Ik vind dat kinderen een ongedwongen leven moeten kunnen leiden. Daar wil ik ze dan ook heel graag in begeleiden.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Open avond bij Vestein en Hoevestein

Op donderdag 4 april houden kindcentra Vestein en Hoevestein een open avond. Iedereen is welkom om de vernieuwde locaties te komen bekijken. Het thema is 'kunst'. De "musea" zijn open van 18.00 tot 19.30 uur. Op beide locaties zijn prijzen te winnen én is een opvangticket voor een gratis dagdeel bij sport-bso De Brug te krijgen. Kom je ook?

Lees verder

Pluim voor kinderdagverblijf Kukel

Het team van De Kukel in Cuijk kreeg een dikke pluim van de ouders van Sanne. Een pluim voor 'Passend Kinderdagverblijf' die wordt uitgereikt door ouders die blij zijn met het kinderdagverblijf omdat het alle kinderen welkom heet en mogelijkheden ziet en schept.

Lees verder