wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Ilse Nooijen | Helenaveen

Gastouder Ilse Nooijen uit Helenaveen biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Dit kan flexibel en op wisselende dagen. Ilse beschikt zowel binnen als buiten over veel ruimte. Kindjes kunnen buiten genieten van de zandbak, het speelhuis met een schommel, de trampoline, de glijbaan en de ballenbak! In de zomer is er ruimte voor waterspelen. Binnenshuis worden de kinderen betrokken bij de huiselijke sfeer. Ze hebben een eigen slaapvertrek. Kortom, heerlijk opgroeien dus!

Gastouder Ilse stelt zich voor:

  • Ik werk o.a. met thema's die met de seizoenen en feestdagen te maken hebben.
  • Verder heb ik volop ideeën voor leuke activiteiten. Van knutselen tot bakken, van buiten spelen tot discodansen. Plezier staat voorop!
  • Ik ben zelf mama en kom uit een grote familie met heel veel neefjes en nichtjes.
  • Ik heb eigenlijk al mijn hele leven met kinderen gewerkt. Ik ben onder meer 10 jaar kraamverzorgster geweest.
  • Ik vind dat kinderen een ongedwongen leven moeten kunnen leiden. Daar wil ik ze dan ook heel graag in begeleiden.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder