wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Ilse Nooijen | Helenaveen

Gastouder Ilse Nooijen uit Helenaveen biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Dit kan flexibel en op wisselende dagen. Ilse beschikt zowel binnen als buiten over veel ruimte. Kindjes kunnen buiten genieten van de zandbak, het speelhuis met een schommel, de trampoline, de glijbaan en de ballenbak! In de zomer is er ruimte voor waterspelen. Binnenshuis worden de kinderen betrokken bij de huiselijke sfeer. Ze hebben een eigen slaapvertrek. Kortom, heerlijk opgroeien dus!

Gastouder Ilse stelt zich voor:

  • Ik werk o.a. met thema's die met de seizoenen en feestdagen te maken hebben.
  • Verder heb ik volop ideeën voor leuke activiteiten. Van knutselen tot bakken, van buiten spelen tot discodansen. Plezier staat voorop!
  • Ik ben zelf mama en kom uit een grote familie met heel veel neefjes en nichtjes.
  • Ik heb eigenlijk al mijn hele leven met kinderen gewerkt. Ik ben onder meer 10 jaar kraamverzorgster geweest.
  • Ik vind dat kinderen een ongedwongen leven moeten kunnen leiden. Daar wil ik ze dan ook heel graag in begeleiden.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Nieuwe directeur-bestuurder

Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Zij volgt hiermee Anja Hol op die op interim-basis ruim een jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder