wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Aukje van Paassen | Helmond

Aukje van Paassen is gastouder in Helmond en biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar tijdens werktijden, alsook flexibele opvang. Haar opvanglocatie biedt veel speelmogelijkheden. Er is binnenshuis genoeg ruimte en speelgoed. Buiten kunnen kinderen zich heerlijk uitleven in de achtertuin of op het speelveldje.

Gastouder Aukje stelt zich voor:

  • Ik vind het leuk om met thema's te werken, om creatief bezig te zijn en om met de kinderen naar buiten te gaan. Het inspelen op seizoenen of op feestdagen is altijd weer een feestje. Als bijvoorbeeld de lente weer aanbreekt, gaan we lekker naar buiten en knutselen we mooie lentespullen. Is bijvoorbeeld mama of papa jarig? Dan maken we geweldige cadeautjes!
  • Ik probeer kinderen in hun spel uit te dagen hun grenzen te verleggen. Het is fantastisch om te zien hoe trots kinderen zijn als ze weer een nieuwe vaardigheid hebben ontwikkeld, als iets ineens lukt. 
  • Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bij mij thuis voelen. Dit streef ik na door bijvoorbeeld hetzelfde ritme als thuis te hanteren.
  • Ook consequent en duidelijk zijn vind ik belangrijk. 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Gastouderbureau Spring positief beoordeeld

Zoals elk jaar is het gastouderbureau van Spring Kinderopvang onlangs weer geïnspecteerd door de GGD. In dit onderzoek zijn onder andere de aspecten pedagogisch beleid, personeel, veiligheid & gezondheid en kwaliteit getoetst. Op alle onderdelen scoorde het gastouderbureau positief. Een mooi compliment dus voor de bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau!

Lees verder

Spring eerste kinderopvang met DVVS

Na een succesvolle pilot, hebben Saasen Groep en Spring Kinderopvang de volgende stap gezet in hun samenwerking: alle locaties van de kinderopvangaanbieder in Noord-Brabant en Limburg gaan starten met het digitaal veiligheidssysteem DVVS. Het systeem wordt al veel in het onderwijs gebruikt.

Lees verder