wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Linda Reijerkerk | Helmond-Brouwhuis

Gastouder Linda Reijerkerk woont in de wijk Brouwhuis in Helmonden biedt 24 uur per dag, zeven dagen in de week opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Incidentele opvang is ook mogelijk. Kinderen kunnen zowel binnen als buiten lekker spelen in een veilige en uitdagende omgeving. De aanbouw van het huis is volledig ingericht voor kinderen. De kinderen die blijven slapen of ’s middags nog een dutje doen, kunnen op de eerste verdieping allemaal apart van elkaar rustig slapen. De buitenruimte is verhard en heeft een hoekje kunstgras. Voor het huis is een grasveldje waar de grotere kinderen zich lekker kunnen uitleven.

Gastouder Linda stelt zich voor:

  • Ik werk met een vaste dagindeling. ’s Morgens eten we gezamenlijk fruit, daarna doen we samen een activiteit zoals knutselen of een spelletje spelen. 's Middags eten we een boterham, daarna is het bedtijd voor de jongste kinderen. Tijdens het slaapje van de jongste kinderen spelen de andere kinderen vaak zelfstandig. Als het even kan gaan we na het slaapje naar buiten. We gaan bijvoorbeeld wandelen, boodschappen doen, naar de diertjes of naar een speeltuin.
  • Met bijvoorbeeld Kerst, Sinterklaas en Pasen stem ik de activiteiten af op deze feestdagen. Met Sinterklaas mogen de kinderen hun schoentje zetten en met Vader- en Moederdag knutselen we altijd iets leuks voor de papa’s en de mama’s.
  • Ik vind het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen bij mij.
  • Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen respect hebben voor elkaar en dat ze lekker kunnen spelen en genieten van alles. 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder