wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Linda Reijerkerk | Helmond-Brouwhuis

Gastouder Linda Reijerkerk woont in de wijk Brouwhuis in Helmonden biedt 24 uur per dag, zeven dagen in de week opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Incidentele opvang is ook mogelijk. Kinderen kunnen zowel binnen als buiten lekker spelen in een veilige en uitdagende omgeving. De aanbouw van het huis is volledig ingericht voor kinderen. De kinderen die blijven slapen of ’s middags nog een dutje doen, kunnen op de eerste verdieping allemaal apart van elkaar rustig slapen. De buitenruimte is verhard en heeft een hoekje kunstgras. Voor het huis is een grasveldje waar de grotere kinderen zich lekker kunnen uitleven.

Gastouder Linda stelt zich voor:

  • Ik werk met een vaste dagindeling. ’s Morgens eten we gezamenlijk fruit, daarna doen we samen een activiteit zoals knutselen of een spelletje spelen. 's Middags eten we een boterham, daarna is het bedtijd voor de jongste kinderen. Tijdens het slaapje van de jongste kinderen spelen de andere kinderen vaak zelfstandig. Als het even kan gaan we na het slaapje naar buiten. We gaan bijvoorbeeld wandelen, boodschappen doen, naar de diertjes of naar een speeltuin.
  • Met bijvoorbeeld Kerst, Sinterklaas en Pasen stem ik de activiteiten af op deze feestdagen. Met Sinterklaas mogen de kinderen hun schoentje zetten en met Vader- en Moederdag knutselen we altijd iets leuks voor de papa’s en de mama’s.
  • Ik vind het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen bij mij.
  • Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen respect hebben voor elkaar en dat ze lekker kunnen spelen en genieten van alles. 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Personeelskrapte door corona

Medewerkers met klachten die passen bij het coronavirus, blijven thuis en laten zich testen. Inmiddels lopen de wachttijden voor een test soms op tot 4 dagen. Medewerkers moeten in de periode tot de uitslag thuisblijven. Hierdoor krijgen wij steeds meer te maken met personeelskrapte op de groepen.

Lees verder