wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Maaike Wennink | Helmond Mierlo-Hout

Maaike Wennink is gastouder in de wijk Mierlo-Hout in Helmond. Zij biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar tijdens werktijden, alsook flexibele opvang. Haar opvanglocatie is ingericht op alle leeftijden. Er is een aparte speelkamer waar de kinderen kunnen spelen en knutselen. Buiten zijn er o.a. een glijbaan, een speelhuisje, een trampoline en een schommel. Naast het huis ligt een speelveld met meerdere speeltoestellen en doelpalen. 

Gastouder Maaike stelt zich voor:

  • Wat ik zeer belangrijk vind tijdens het inplannen van de dagactiviteiten is goed overleg met de ouders. Ik houd rekening met specifieke wensen van de ouders en kinderen.
  • Ik heb veel ervaring op het gebied van kinderopvang, omdat ik als pedagogisch medewerker heb gewerkt. In de avonden en weekenden ben ik kraamverzorgende en planner flexwerker. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van de opvoeding van kinderen.
  • Door alle ervaring vanuit mijn werk en als moeder, kan ik een veilige sfeer en fijne basis geven aan uw kind! De waarden die ik belangrijk vind zijn warmte en geborgenheid, persoonlijke aandacht, het kind laten ontwikkelen in zijn eigen tempo, consequent zijn, samen delen en samen spelen, respect voor elkaar en communicatie met de ouders over wensen ten aanzien van de opvoeding.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje