wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Marleen van den Berg | Helmond-Stiphout

Marleen van den Berg is gastouder in de wijk Stiphout in Helmond en biedt opvang tijdens werktijden aan kinderen tussen 0 en 4 jaar oud. Kinderen De kinderen kunnen heerlijk spelen in de grote woonkeuken. Ook de grote afgesloten tuin (met kippen!) biedt volop speelmogelijkheden. 

Gastouder Marleen stelt zich voor:

  • Bij ons in huis wonen twee Golden Retrievers, drie katten en buiten in de ren wonen kippen en een haan. Samen met de kinderen verzorg ik deze dieren. Hierbij hoort het voeren van de dieren, maar ook het maken van een lange wandeling met de honden. Vaak combineer ik deze wandeling met een bezoekje aan de speeltuin. Door alle dieren in huis leren de kinderen om te gaan met dieren en respect voor ze te hebben.
  • Naast de dieren en het vrij spelen hecht ik veel waarde aan gezamenlijke activiteiten, zoals voorlezen, zingen en samen eten. Ook de creatieve kant van de kinderen krijgt de nodige aandacht.
  • Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk met een vaste dagindeling te werken, waardoor de kinderen houvast hebben.
  • Reinheid, rust en regelmaat staat bij mij hoog in het vaandel. Ook het leren omgaan met normen en waarden vind ik erg belangrijk.
  • Tot slot vind ik het belangrijk dat alle kinderen zich welkom voelen bij mij en dat ze zich thuis voelen. Ik probeer zoveel mogelijk in te gaan op de eigen identiteit en behoeften van alle kinderen.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder