wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Marleen van den Berg | Helmond-Stiphout

Marleen van den Berg is gastouder in de wijk Stiphout in Helmond en biedt opvang tijdens werktijden aan kinderen tussen 0 en 4 jaar oud. Kinderen De kinderen kunnen heerlijk spelen in de grote woonkeuken. Ook de grote afgesloten tuin (met kippen!) biedt volop speelmogelijkheden. 

Gastouder Marleen stelt zich voor:

  • Bij ons in huis wonen twee Golden Retrievers, drie katten en buiten in de ren wonen kippen en een haan. Samen met de kinderen verzorg ik deze dieren. Hierbij hoort het voeren van de dieren, maar ook het maken van een lange wandeling met de honden. Vaak combineer ik deze wandeling met een bezoekje aan de speeltuin. Door alle dieren in huis leren de kinderen om te gaan met dieren en respect voor ze te hebben.
  • Naast de dieren en het vrij spelen hecht ik veel waarde aan gezamenlijke activiteiten, zoals voorlezen, zingen en samen eten. Ook de creatieve kant van de kinderen krijgt de nodige aandacht.
  • Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk met een vaste dagindeling te werken, waardoor de kinderen houvast hebben.
  • Reinheid, rust en regelmaat staat bij mij hoog in het vaandel. Ook het leren omgaan met normen en waarden vind ik erg belangrijk.
  • Tot slot vind ik het belangrijk dat alle kinderen zich welkom voelen bij mij en dat ze zich thuis voelen. Ik probeer zoveel mogelijk in te gaan op de eigen identiteit en behoeften van alle kinderen.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Nieuwe directeur-bestuurder

Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Zij volgt hiermee Anja Hol op die op interim-basis ruim een jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie.

Lees verder