wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Miranda van der Heide-Fransen | Helmond-centrum

Miranda van der Heide-Fransen is gastouder in Helmond-centrum. Ze biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook flexibele opvang (wisselende dagen) is mogelijk. Er is veel speelgelegenheid. Buiten is er een klimtoestel en een glijbaan, achter het huis is een afgesloten parkeerplaats waar veel kinderen spelen en voor het huis bevindt zich het Weverspark. Er is een aparte slaapkamer met professioneel stapelbed waar de kleintjes kunnen slapen. 

 Gastouder Miranda stelt zich voor:

  • Ik werk met thema's en houd daarbij natuurlijk rekening met wat er op dat moment gaande is, zoals feestdagen en de seizoenen. 
  • We doen dingen op vaste tijden zoals fruit eten, buiten spelen en slapen.
  • Ik ben een zorgzame gastouder en vind het heerlijk om kinderen om mij heen te hebben.
  • Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis en veilig voelen. En dat er voor de ouders ook informatie is over wat een kind gedaan heeft of wat we gaan doen. 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder