wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Miranda van der Heide-Fransen | Helmond-centrum

Miranda van der Heide-Fransen is gastouder in Helmond-centrum. Ze biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook flexibele opvang (wisselende dagen) is mogelijk. Er is veel speelgelegenheid. Buiten is er een klimtoestel en een glijbaan, achter het huis is een afgesloten parkeerplaats waar veel kinderen spelen en voor het huis bevindt zich het Weverspark. Er is een aparte slaapkamer met professioneel stapelbed waar de kleintjes kunnen slapen. 

 Gastouder Miranda stelt zich voor:

  • Ik werk met thema's en houd daarbij natuurlijk rekening met wat er op dat moment gaande is, zoals feestdagen en de seizoenen. 
  • We doen dingen op vaste tijden zoals fruit eten, buiten spelen en slapen.
  • Ik ben een zorgzame gastouder en vind het heerlijk om kinderen om mij heen te hebben.
  • Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis en veilig voelen. En dat er voor de ouders ook informatie is over wat een kind gedaan heeft of wat we gaan doen. 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Groentenboxjes op de locaties in Venlo

Op 31 januari zijn vijf locaties van Spring in Venlo als eerste gestart met het groenteboxjesprogramma. Wethouder Frans Schatorje was op locatie Sam-Sam en heeft de kinderen voorgelezen en samen met hen groenten gegeten. Venlo heeft het groenteboxjesprogramma samen met Jongeren Op Gezond Gewicht Venlo, gemeenten Horst aan de Maas en Venray ontwikkeld, omdat uit onderzoek blijkt dat jonge kinderen te weinig groenten eten.

Lees verder