wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Wilma Bloemers-Vlieger | Helmond-Brouwhuis

Wilma Bloemers–Vlieger is gastouder in de wijk Brouwhuis in Helmond. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen bij haar opvang, 'gastouderopvang 't Vliegertje', terecht tijdens werktijden. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk. Kinderen kunnen zowel binnen als buiten lekker spelen. Buiten is er een grote speelplaats van zo’n 16 meter diep. Bij Wilma staat huiselijkheid centraal. 

Gastouder Wilma stelt zich voor:

  • Ik vind het belangrijk om te kijken wat kinderen graag doen. Daar probeer ik mijn programma op aan te passen.
  • Er is voldoende speel-/spelmateriaal om lekker te spelen en in de buurt zijn verschillende speeltuinen en bossen.
  • Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich prettig en veilig voelen bij mij. Ze moeten zichzelf kunnen zijn. Ik wil ze helpen in hun ontwikkeling, maar alles gaat in samenspraak met de ouders/voogd.
  • Ook werk ik met een VVE-programma (Voor en Vroegschoolse Educatie). Hierbij gebruik ik het programma van Kiki de Beer.

 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder