wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Wilma Bloemers-Vlieger | Helmond-Brouwhuis

Wilma Bloemers–Vlieger is gastouder in de wijk Brouwhuis in Helmond. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen bij haar opvang, 'gastouderopvang 't Vliegertje', terecht tijdens werktijden. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk. Kinderen kunnen zowel binnen als buiten lekker spelen. Buiten is er een grote speelplaats van zo’n 16 meter diep. Bij Wilma staat huiselijkheid centraal. 

Gastouder Wilma stelt zich voor:

  • Ik vind het belangrijk om te kijken wat kinderen graag doen. Daar probeer ik mijn programma op aan te passen.
  • Er is voldoende speel-/spelmateriaal om lekker te spelen en in de buurt zijn verschillende speeltuinen en bossen.
  • Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich prettig en veilig voelen bij mij. Ze moeten zichzelf kunnen zijn. Ik wil ze helpen in hun ontwikkeling, maar alles gaat in samenspraak met de ouders/voogd.
  • Ook werk ik met een VVE-programma (Voor en Vroegschoolse Educatie). Hierbij gebruik ik het programma van Kiki de Beer.

 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Gastouderbureau Spring positief beoordeeld

Zoals elk jaar is het gastouderbureau van Spring Kinderopvang onlangs weer geïnspecteerd door de GGD. In dit onderzoek zijn onder andere de aspecten pedagogisch beleid, personeel, veiligheid & gezondheid en kwaliteit getoetst. Op alle onderdelen scoorde het gastouderbureau positief. Een mooi compliment dus voor de bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau!

Lees verder

Spring eerste kinderopvang met DVVS

Na een succesvolle pilot, hebben Saasen Groep en Spring Kinderopvang de volgende stap gezet in hun samenwerking: alle locaties van de kinderopvangaanbieder in Noord-Brabant en Limburg gaan starten met het digitaal veiligheidssysteem DVVS. Het systeem wordt al veel in het onderwijs gebruikt.

Lees verder