wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Wilma Bloemers-Vlieger | Helmond-Brouwhuis

Wilma Bloemers–Vlieger is gastouder in de wijk Brouwhuis in Helmond. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen bij haar opvang, 'gastouderopvang 't Vliegertje', terecht tijdens werktijden. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk. Kinderen kunnen zowel binnen als buiten lekker spelen. Buiten is er een grote speelplaats van zo’n 16 meter diep. Bij Wilma staat huiselijkheid centraal. 

Gastouder Wilma stelt zich voor:

  • Ik vind het belangrijk om te kijken wat kinderen graag doen. Daar probeer ik mijn programma op aan te passen.
  • Er is voldoende speel-/spelmateriaal om lekker te spelen en in de buurt zijn verschillende speeltuinen en bossen.
  • Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich prettig en veilig voelen bij mij. Ze moeten zichzelf kunnen zijn. Ik wil ze helpen in hun ontwikkeling, maar alles gaat in samenspraak met de ouders/voogd.
  • Ook werk ik met een VVE-programma (Voor en Vroegschoolse Educatie). Hierbij gebruik ik het programma van Kiki de Beer.

 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

Van deze locatie zijn nog geen foto's beschikbaar.

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder