wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Marianne de Veth | Liessel

Marianne de Veth is gastouder in Liessel. Zij biedt opvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar tijdens werkdagen. Ook flexibele opvang (wisselende dagen). Marianne woont in een vrijstaand huis met veel buitenruimte. Er is ruimte om te spelen in de woonkamer en keuken en er is een aparte speelkamer.

Gastouder Marianne stelt zich voor:

  • Ik vind het belangrijk dat het programma is afgestemd op de behoefte en interesse van het kind. Voorbeelden van activiteiten zijn, voorlezen, knutselen, spelletjes spelen, wandelen en buiten spelen.
  • Ik wil de kinderen een warme, gezellige, vertrouwde en veilige plek bieden waar de kinderen zich thuis voelen.
  • Ik vind het belangrijk om de kinderen regelmaat, rust en reinheid te bieden, zodat de ouders erop kunnen vertrouwen dat er goed voor hun kinderen gezorgd wordt en zij met een gerust hart kunnen gaan werken.
  • Ik ben in het bezit van het VVE-diploma (Voor-en Vroegschoolse Educatie) en het SPW3-diploma.

 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder