wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Marianne de Veth | Liessel

Marianne de Veth is gastouder in Liessel. Zij biedt opvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar tijdens werkdagen. Ook flexibele opvang (wisselende dagen). Marianne woont in een vrijstaand huis met veel buitenruimte. Er is ruimte om te spelen in de woonkamer en keuken en er is een aparte speelkamer.

Gastouder Marianne stelt zich voor:

  • Ik vind het belangrijk dat het programma is afgestemd op de behoefte en interesse van het kind. Voorbeelden van activiteiten zijn, voorlezen, knutselen, spelletjes spelen, wandelen en buiten spelen.
  • Ik wil de kinderen een warme, gezellige, vertrouwde en veilige plek bieden waar de kinderen zich thuis voelen.
  • Ik vind het belangrijk om de kinderen regelmaat, rust en reinheid te bieden, zodat de ouders erop kunnen vertrouwen dat er goed voor hun kinderen gezorgd wordt en zij met een gerust hart kunnen gaan werken.
  • Ik ben in het bezit van het VVE-diploma (Voor-en Vroegschoolse Educatie) en het SPW3-diploma.

 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Personeelskrapte door corona

Medewerkers met klachten die passen bij het coronavirus, blijven thuis en laten zich testen. Inmiddels lopen de wachttijden voor een test soms op tot 4 dagen. Medewerkers moeten in de periode tot de uitslag thuisblijven. Hierdoor krijgen wij steeds meer te maken met personeelskrapte op de groepen.

Lees verder