wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Evy Verstralen | Maashees

Evy Verstralen is gastouder in Maashees. Ze biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar tijdens werktijden en in de avonduren. Ook flexibele opvang (opvang op wisselende dagen). Er is een aparte speelkamer met verschillende speelmaterialen zoals blokken, boeken en puzzels. Buiten is een kleine tuin waar de kinderen kunnen spelen en naast het huis is een speeltuin met een schommel en een glijbaan. Boven is er een aparte slaapplek voor de kinderen.

Gastouder Evy stelt zich voor:

  • Ik werk met thema’s waarbij we verschillende activiteiten doen zoals knutselen, boekjes lezen en bakken.
  • Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich fijn voelen bij mij.
  • Natuurlijk onderneem ik graag van alles met de kinderen. Zo kunnen ze zich spelenderwijs ontwikkelen.

 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

Lees verder

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

Lees verder