wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Marijke Oudenhoven | Oostrum

Marijke Oudenhoven is gastouder in Oostrum. Het Rupsje, zoals haar gastouderopvang heet, biedt opvang aan kinderen tussen 0 en 12 jaar. In overleg is er flexibele opvang mogelijk. Haar gezellige huis heeft een ruime tuin, omheind door een hek met kinderslot, zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen. Beneden is er een ruime keuken met een grote eettafel. Boven is er een slaapkamer waar de kinderen slapen. Er is speelgoed voor elke leeftijd.

Gastouder Marijke stelt zich voor:

  • In de ochtend kan er vrij gespeeld worden. Eventueel wordt er later in de ochtend geknutseld of getekend. Rond 9.30 uur wordt er gezamenlijk fruit gegeten en wat gedronken. Om 11.30 uur wordt er met de kinderen die niet naar school gaan boterhammen gegeten. 12.00 uur halen we de buitenschoolse opvang kinderen op die hierna hun boterhammen eten. Als er kinderen zijn die in de middag naar bed moeten, gaan dan lekker slapen. In de middag om 15.15 uur worden de bso-kinderen weer opgehaald en daarna mag iedereen weer lekker spelen. De kinderen mogen zelf kiezen wat ze willen: boekje lezen, spelletje doen, kleuren, bouwen, etc.
  • Ik werk met thema’s, bijvoorbeeld: Sinterklaas, Pasen, Kerstmis, etc. Dan maken we een leuke knutselactiviteit die de kinderen mee naar huis mogen nemen.
  • Ik ben een gezellige, spontane en vrolijke gastouder die het geweldig vindt om met kinderen te werken van verschillende leeftijden. Elk kind is uniek en is anders. Dat maakt werken met kinderen leuk! Belangrijk is dat kinderen zich thuis voelen bij het Rupsje en hun eigen ding kunnen doen.

 

 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Open dag bij kindcentrum De Bende

Op zondag 27 oktober houdt kindcentrum De Bende in Horst een open dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het vernieuwde kindcentrum.

Lees verder

Terugroepactie vleeswaren

Onder andere supermarktketen Jumbo haalt vleeswaren terug omdat deze in de fabriek mogelijk besmet zijn met de Listeria bacterie. Ook onze eigen boodschappenleverancier heeft een klein aantal van deze vleeswaren in het assortiment. Uiteraard zijn de producten gecheckt en indien nodig weggegooid.

Lees verder