wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Marion Jenniskens | Overloon

Marion Jenniskens is gastouder in Overloon en biedt opvang aan kinderen tussen 0 en 4 jaar oud tijdens werktijden. Haar opvanglocatie is landelijk gelegen. Er is een grote (goed afgeschermde) tuin waar naar hartenlust buiten gespeeld kan worden (voetballen, trampoline, verstoppertje spelen, ravotten op het gras, schaapjes kijken en konijntjes aaien). In de zomer kunnen er frambozen, rode bessen en kersen geplukt en gegeten worden. In de herfst zijn er kastanjes en walnoten. Ook binnen is genoeg ruimte om te spelen. Er is een aparte slaapkamer voor de kindjes die overdag nog slapen.

 Gastouder Marion stelt zich voor:

  • Mijn activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de interesses van de kinderen. Ook doen we gerichte activiteiten die passen bij de verschillende seizoenen. Ik vind het erg leuk om te tekenen en schilderen. Verder doe ik graag bordspelletjes met de kinderen. Zelf houd ik erg van lezen. Dit leesplezier probeer ik over te brengen op de kinderen. 
  • Buitenspelen vind ik erg belangrijk. De kinderen kunnen dan fijn hun energie kwijt. Er valt bovendien van alles te ontdekken in de tuin (slakken, wormen en vlinders) en te doen (zoals hutten bouwen).
  • Als gastouder hecht ik waarde aan kleinschaligheid en huiselijkheid. Kinderen moeten zich veilig voelen. Ik vind het belangrijk dat ze leren hoe ze met elkaar omgaan en wat wel en niet mag. Dat ze leren door te doen en te kijken. Verder vind ik rust en vaste structuur belangrijk.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Open avond bij Vestein en Hoevestein

Op donderdag 4 april houden kindcentra Vestein en Hoevestein een open avond. Iedereen is welkom om de vernieuwde locaties te komen bekijken. Het thema is 'kunst'. De "musea" zijn open van 18.00 tot 19.30 uur. Op beide locaties zijn prijzen te winnen én is een opvangticket voor een gratis dagdeel bij sport-bso De Brug te krijgen. Kom je ook?

Lees verder

Pluim voor kinderdagverblijf Kukel

Het team van De Kukel in Cuijk kreeg een dikke pluim van de ouders van Sanne. Een pluim voor 'Passend Kinderdagverblijf' die wordt uitgereikt door ouders die blij zijn met het kinderdagverblijf omdat het alle kinderen welkom heet en mogelijkheden ziet en schept.

Lees verder