wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Anneloes de Cock

Anneloes de Cock is gastouder in St. Anthonis. Ik bied opvang tijdens werktijden aan kinderen tussen 0 en 4 jaar. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk. Haar opvanglocatie is nabij basisschool Leander en heeft verrassend veel ruimte om buiten te spelen. Je kind zal zich geen moment vervelen! 

Gastouder Anneloes stelt zich voor: 

  • Ik ben getrouwd met Rob en moeder van twee tieners. Ook labradoodle Bo maakt sinds een aantal jaar deel uit van ons gezin.
  • Buiten kunnen de kinderen kunnen zich volop vermaken met autootjes, ballen, stoepkrijt en de zandbak. Ook is er een grasveld waarop lekker gevoetbald kan worden. Daarnaast helpen de kinderen mee met de verzorging van de dieren. Ook heb ik een eigen groente tuin, waar we in de zomer veel groente en fruit uit halen.
  • Binnen is er voldoende speelgoed dat goed aansluit bij de verschillende leeftijden. Het speelgoed varieert van poppen en een keukentje tot duplo en puzzels.
  • Elke maand worden de activiteiten afgestemd op een bepaald thema met beer Kiki. Zo heb ik bijvoorbeeld het thema 'zwaailichten' gehad, waarbij als afsluiting een politieagent met dienstwagen op bezoek kwam. De thema’s en de activiteiten sluiten goed aan bij de belevingswereld en de leeftijd van de kinderen. Naast de 'Kiki-thema's' sluit ik ook aan bij de Modderdag, Boekenweek en Nationale Voorleesdagen.
  • Ik werk zoveel mogelijk met een vaste dagindeling. De ontvangst, het fruit en brood eten, slapen en een koekje eten. Alles gaat volgens een vast ritme. Dit doe ik om de kinderen zoveel mogelijk structuur te geven.
  • Ik wil de kinderen een warme, veilige en gezellige plek bieden, waar ze kunnen spelen met leeftijdsgenootjes en waar ze leren omgaan met kinderen van andere leeftijden. Alle kinderen mogen zichzelf zijn en zich ontwikkelen in hun eigen tempo. Ook kinderen met een beperking zijn van harte welkom. Bij mij staan veiligheid, respect en plezier voorop.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Spring partner 'Taalhuis'

Spring ondertekende woensdag 13 november, net als 21 andere organisaties uit het Land van Cuijk en Maasduinen het Taalakkoord. Hiermee zijn er in totaal 52 Taalhuispartners die gezamenlijk de strijd aangaan tegen laaggeletterdheid in het Land van Cuijk en Maasduinen.

Lees verder

Open avond peuteraanbod Helenaveen

Op woensdag 20 november is van 19.00 tot 20.00 uur een open avond bij peuterspeelzaal 't Eierdöpke. Kom langs om kennis te maken met de locatie en praat mee over de invulling van het peuteraanbod!

Lees verder