Istock 1226949032 2000
Jouw locatie

Gastouder Anneloes de Cock

Anneloes de Cock is gastouder in St. Anthonis. Ik bied opvang tijdens werktijden aan kinderen tussen 0 en 4 jaar. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk. Haar opvanglocatie is nabij basisschool Leander en heeft verrassend veel ruimte om buiten te spelen. Je kind zal zich geen moment vervelen! 

Spring kinderopvang

Gastouder Anneloes stelt zich voor: 

  • Ik ben getrouwd met Rob en moeder van twee tieners. Ook labradoodle Bo maakt sinds een aantal jaar deel uit van ons gezin.
  • Buiten kunnen de kinderen kunnen zich volop vermaken met autootjes, ballen, stoepkrijt en de zandbak. Ook is er een grasveld waarop lekker gevoetbald kan worden. Daarnaast helpen de kinderen mee met de verzorging van de dieren. Ook heb ik een eigen groente tuin, waar we in de zomer veel groente en fruit uit halen.
  • Binnen is er voldoende speelgoed dat goed aansluit bij de verschillende leeftijden. Het speelgoed varieert van poppen en een keukentje tot duplo en puzzels.
  • Elke maand worden de activiteiten afgestemd op een bepaald thema met beer Kiki. Zo heb ik bijvoorbeeld het thema 'zwaailichten' gehad, waarbij als afsluiting een politieagent met dienstwagen op bezoek kwam. De thema’s en de activiteiten sluiten goed aan bij de belevingswereld en de leeftijd van de kinderen. Naast de 'Kiki-thema's' sluit ik ook aan bij de Modderdag, Boekenweek en Nationale Voorleesdagen.
  • Ik werk zoveel mogelijk met een vaste dagindeling. De ontvangst, het fruit en brood eten, slapen en een koekje eten. Alles gaat volgens een vast ritme. Dit doe ik om de kinderen zoveel mogelijk structuur te geven.
  • Ik wil de kinderen een warme, veilige en gezellige plek bieden, waar ze kunnen spelen met leeftijdsgenootjes en waar ze leren omgaan met kinderen van andere leeftijden. Alle kinderen mogen zichzelf zijn en zich ontwikkelen in hun eigen tempo. Ook kinderen met een beperking zijn van harte welkom. Bij mij staan veiligheid, respect en plezier voorop.