Istock 1226949032 2000
Jouw locatie

Gastouder Ilse van Santvoort | Tegelen

Ilse van Santvoort is gastouder in de wijk Maasveld in Tegelen. Ilse biedt opvang tijdens werktijden aan kinderen tussen 0 en 4 jaar. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk. Kinderen kunnen hier lekker spelen in een veilige en uitdagende omgeving. In de binnenruimte staat een konijnenhok met daarin drie lieve konijntjes. Op de grote zitzak kunnen kinderen lekker liggen en rustig een boekje lezen. Voor de allerkleinsten is er een box waarin zij heerlijk kunnen spelen. Knutselen en puzzelen gebeurt aan een klein tafeltje. De buitenruimte is voorzien van een zandbak, een kleine glijbaan en verschillende autootjes en fietsjes om op rond te rijden.

Spring kinderopvang

Gastouder Ilse stelt zich voor:

  • Achter mijn buitenruimte ligt een speeltuin met een grote glijbaan, schommels en een grote zandbak. Als het weer het toelaat gaan we hier regelmatig heen.
  • Binnen wordt er veel geknutseld. De knutselactiviteiten worden altijd in een bepaald thema gedaan, bijvoorbeeld: Sinterklaas, Kerst, carnaval of de seizoenen. Ook de boekjes die voorgelezen worden, worden aangepast op deze thema’s.
  • Een dag bij mij in de opvang bestaat uit een vaste indeling. Om 10.00 uur fruit met limonade, om 12.00 uur boterhammetjes met melk, om 15.15 uur een koekje of een soepstengel en om 17.00 uur warm eten (voor de kinderen die hier gebruik van willen maken).
  • Ik ben een jonge gastouder die is afgestudeerd in SPW3. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zichzelf kunnen zijn bij mij en dat er veel persoonlijke aandacht is voor de kinderen.