wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Debby Ouderland | Venray

Debby Ouderland is gastouder in Venray. Ze biedt opvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar tijdens werktijden, maar ook in de avonduren. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk. Kinderen kunnen bij haar spelen in een veilige en uitdagende omgeving. Het huis heeft een aanbouw met een grote tafel, waaraan gezellig gegeten en geknutseld wordt. In de woonkamer is veel ruimte en kunnen de kinderen hun gang gaan. Buiten ligt er een stukje met rubberen speeltegels, zodat kinderen niet hard kunnen vallen.

Gastouder Debby stelt zich voor:

  • Ik werk eigenlijk altijd met de seizoenen, want daar kan je altijd leuke dingen mee doen.
  • Verder vind ik het leuk om te knutselen, maar ik wil de kinderen vooral zoveel mogelijk zelf laten kiezen wat ze graag willen doen.
  • Ik vind het belangrijk dat een kind niet gedwongen wordt om dingen te doen, ze mogen zelf kiezen. Ieder kind ontwikkelt zich op een eigen manier en snelheid, daarom is de mening van een kind ook belangrijk.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Open dag bij kindcentrum De Bende

Op zondag 27 oktober houdt kindcentrum De Bende in Horst een open dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het vernieuwde kindcentrum.

Lees verder

Terugroepactie vleeswaren

Onder andere supermarktketen Jumbo haalt vleeswaren terug omdat deze in de fabriek mogelijk besmet zijn met de Listeria bacterie. Ook onze eigen boodschappenleverancier heeft een klein aantal van deze vleeswaren in het assortiment. Uiteraard zijn de producten gecheckt en indien nodig weggegooid.

Lees verder