wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Debby Ouderland | Venray

Debby Ouderland is gastouder in Venray. Ze biedt opvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar tijdens werktijden, maar ook in de avonduren. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk. Kinderen kunnen bij haar spelen in een veilige en uitdagende omgeving. Het huis heeft een aanbouw met een grote tafel, waaraan gezellig gegeten en geknutseld wordt. In de woonkamer is veel ruimte en kunnen de kinderen hun gang gaan. Buiten ligt er een stukje met rubberen speeltegels, zodat kinderen niet hard kunnen vallen.

Gastouder Debby stelt zich voor:

  • Ik werk eigenlijk altijd met de seizoenen, want daar kan je altijd leuke dingen mee doen.
  • Verder vind ik het leuk om te knutselen, maar ik wil de kinderen vooral zoveel mogelijk zelf laten kiezen wat ze graag willen doen.
  • Ik vind het belangrijk dat een kind niet gedwongen wordt om dingen te doen, ze mogen zelf kiezen. Ieder kind ontwikkelt zich op een eigen manier en snelheid, daarom is de mening van een kind ook belangrijk.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Nieuwe directeur-bestuurder

Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Zij volgt hiermee Anja Hol op die op interim-basis ruim een jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder