wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Debby Ouderland | Venray

Debby Ouderland is gastouder in Venray. Ze biedt opvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar tijdens werktijden, maar ook in de avonduren. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk. Kinderen kunnen bij haar spelen in een veilige en uitdagende omgeving. Het huis heeft een aanbouw met een grote tafel, waaraan gezellig gegeten en geknutseld wordt. In de woonkamer is veel ruimte en kunnen de kinderen hun gang gaan. Buiten ligt er een stukje met rubberen speeltegels, zodat kinderen niet hard kunnen vallen.

Gastouder Debby stelt zich voor:

  • Ik werk eigenlijk altijd met de seizoenen, want daar kan je altijd leuke dingen mee doen.
  • Verder vind ik het leuk om te knutselen, maar ik wil de kinderen vooral zoveel mogelijk zelf laten kiezen wat ze graag willen doen.
  • Ik vind het belangrijk dat een kind niet gedwongen wordt om dingen te doen, ze mogen zelf kiezen. Ieder kind ontwikkelt zich op een eigen manier en snelheid, daarom is de mening van een kind ook belangrijk.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder