wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Debby Ouderland | Venray

Debby Ouderland is gastouder in Venray. Ze biedt opvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar tijdens werktijden, maar ook in de avonduren. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk. Kinderen kunnen bij haar spelen in een veilige en uitdagende omgeving. Het huis heeft een aanbouw met een grote tafel, waaraan gezellig gegeten en geknutseld wordt. In de woonkamer is veel ruimte en kunnen de kinderen hun gang gaan. Buiten ligt er een stukje met rubberen speeltegels, zodat kinderen niet hard kunnen vallen.

Gastouder Debby stelt zich voor:

  • Ik werk eigenlijk altijd met de seizoenen, want daar kan je altijd leuke dingen mee doen.
  • Verder vind ik het leuk om te knutselen, maar ik wil de kinderen vooral zoveel mogelijk zelf laten kiezen wat ze graag willen doen.
  • Ik vind het belangrijk dat een kind niet gedwongen wordt om dingen te doen, ze mogen zelf kiezen. Ieder kind ontwikkelt zich op een eigen manier en snelheid, daarom is de mening van een kind ook belangrijk.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Open avond bij Vestein en Hoevestein

Op donderdag 4 april houden kindcentra Vestein en Hoevestein een open avond. Iedereen is welkom om de vernieuwde locaties te komen bekijken. Het thema is 'kunst'. De "musea" zijn open van 18.00 tot 19.30 uur. Op beide locaties zijn prijzen te winnen én is een opvangticket voor een gratis dagdeel bij sport-bso De Brug te krijgen. Kom je ook?

Lees verder

Pluim voor kinderdagverblijf Kukel

Het team van De Kukel in Cuijk kreeg een dikke pluim van de ouders van Sanne. Een pluim voor 'Passend Kinderdagverblijf' die wordt uitgereikt door ouders die blij zijn met het kinderdagverblijf omdat het alle kinderen welkom heet en mogelijkheden ziet en schept.

Lees verder