wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Julia Hughes

Julia Hughes is met veel plezier al ruim tien jaar werkzaam als gastouder in de wijk Veltum in Venray. Zij biedt kinderen van 3 tot 10 jaar voorschoolse en naschoolse opvang en in overleg ook flexibele opvang. Daarnaast is zij beschikbaar als reserve gastouder, tijdens vakanties of als je eigen gastouder verhinderd is. In en om haar huis in de wijk Bergkwartier in Veltum kunnen kinderen fijn spelen. Haar bungalow is uitgerust met een aparte ruimte voor de kinderen waar ze kunnen lezen, knutselen en eten. Ook is er een veilige binnenplaats waar de kinderen buiten kunnen spelen.

Gastouder Julia stelt zich voor:

  • Ik ben moeder van drie volwassen kinderen en heb ruime ervaring als gastouder.
  • Ik stem de diverse activiteiten altijd goed af op de aanleg en behoeftes van het individuele kind zonder de groepsdynamiek uit het oog te verliezen.
  • Ik werk graag met actuele thema’s. Denk aan moederdag, feestdagen en natuurlijk ook de seizoenen. De activiteiten variëren o.a. van lezen, tekenen en liedjes zingen tot wandelen in de directe omgeving, spelen in de speeltuin en knutselen in de grote speelkamer.
  • Ik ben een correcte gastouder die kalm en consequent het beste in een kind naar boven kan krijgen, als individu maar ook in groepsverband. Door te investeren in de aanleg en behoeftes van het kind is de opvang uitdagend en geeft het ruimte om te groeien.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje