wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Wendy Beyer

Wendy Beyer is gastouder in Venray, wijk 't Brukske. Deze ervaren gastouder biedt opvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar tijdens werktijden. Ook flexibele opvang (opvang op wisselende dagen). In haar drive-in woning is een gezellige ruimte ingericht voor de kinderen. Er is genoeg plek om een boekje te lezen, een tekening te maken of te knutselen, op de mat rond te rijden met de auto's of een leuke puzzel te maken of spelletjes te doen. Op de bovenverdieping is een slaapplek voor de kinderen die nog moeten slapen. In de ruime tuin kan lekker gespeeld worden. Ook zijn er diverse speeltuintjes in de buurt. 

Gastouder Wendy stelt zich voor:

  • Ik vind het leuk om met thema's te werken zoals de seizoenen. Hierbij knutselen we dan iets leuks. Spelletjes doen hoort er natuurlijk ook bij. En lekker naar buiten: een wandeling maken, een (bal)spel doen of een 'watergevecht houden' wanneer het warm is.
  • Ik vind het belangrijk dat een kind zich bij mij op z'n gemak voelt. Ik ben een lieve gastouder, maar als het nodig is, zal ik zeker de grenzen aangeven. Ik vind het heerlijk om naar de verhalen van de kinderen te luisteren over wat ze hebben meegemaakt bijvoorbeeld of wat ze op school hebben gedaan. Het contact vind ik erg belangrijk.
  • Ik vind het fijn als de ouders het eten voor de kinderen mee kunnen geven, zodat het kind te eten krijgt wat hij/zij het lekkerst vindt.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Feestelijke opening de Groene wereld

Vrijdag 9 november was het feest bij (voormalig) kinderdagverblijf de Circustent en buitenschoolse opvang de Boomhut van Spring Kinderopvang. In het bijzijn van kinderen, ouders, medewerkers en overige genodigden werd de naam onthuld en de opening gevierd van het nieuwe kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar: kindcentrum de Groene wereld.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder