wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Yvonne Entrop | Venray

Yvonne Entrop is gastouder in Venray in de wijk Landweert. In haar gastgezin biedt ze opvang aan tijdens werktijden aan kinderen tussen de 0 en 4 jaar. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk. Kinderen kunnen hier zowel binnen als buiten lekker spelen. Buiten zijn o.a. een glijbaan en kinderfietsjes aanwezig. Er is een aparte slaapkamer voor de kinderen. 

Gastouder Yvonne stelt zich voor:

  • Ik ga veel met de kinderen naar buiten. Ik ga graag met ze naar de speeltuin of naar de bossen. In de zomer spelen we veel in de tuin met water. Andere activiteiten die ik onderneem zijn bijvoorbeeld naar een binnenspeeltuin gaan of knutselen. Ik werk graag met thema’s zoals Sinterklaas, kerst en carnaval.
  • Zelf ben ik moeder van drie kinderen, met twee van mijn drie kinderen woon ik in de wijk Landweert. Mijn kinderen zijn inmiddels geheel zelfstandig en springen af en toe bij om de kinderen extra aandacht te geven en mee te helpen met activiteiten.
  • Rust, regelmaat en consequent zijn vind ik belangrijk.
  • Ik ben al ruim 15 jaar gastouder en doe het nog steeds met veel liefde en plezier.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder