wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Yvonne Entrop | Venray

Yvonne Entrop is gastouder in Venray in de wijk Landweert. In haar gastgezin biedt ze opvang aan tijdens werktijden aan kinderen tussen de 0 en 4 jaar. In overleg is ook flexibele opvang mogelijk. Kinderen kunnen hier zowel binnen als buiten lekker spelen. Buiten zijn o.a. een glijbaan en kinderfietsjes aanwezig. Er is een aparte slaapkamer voor de kinderen. 

Gastouder Yvonne stelt zich voor:

  • Ik ga veel met de kinderen naar buiten. Ik ga graag met ze naar de speeltuin of naar de bossen. In de zomer spelen we veel in de tuin met water. Andere activiteiten die ik onderneem zijn bijvoorbeeld naar een binnenspeeltuin gaan of knutselen. Ik werk graag met thema’s zoals Sinterklaas, kerst en carnaval.
  • Zelf ben ik moeder van drie kinderen, met twee van mijn drie kinderen woon ik in de wijk Landweert. Mijn kinderen zijn inmiddels geheel zelfstandig en springen af en toe bij om de kinderen extra aandacht te geven en mee te helpen met activiteiten.
  • Rust, regelmaat en consequent zijn vind ik belangrijk.
  • Ik ben al ruim 15 jaar gastouder en doe het nog steeds met veel liefde en plezier.

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje