wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Renske Selten-Cornelissen | Wilbertoord

Renske Selten-Cornelissen is gastouder in Wilbertoord. Zij biedt opvang aan kinderen tussen 0 en 4 jaar oud buiten Wilbertoord en van 0 tot 13 jaar binnen Wilbertoord. Dit in verband met het halen en brengen van kinderen van en naar school. Naast opvang tijdens werktijden biedt Wendy ook opvang in de avonduren en weekenden, alsmede nachtopvang en flexibele opvang.

Gastouder Renske stelt zich voor:

  • Ik heb een eigen opvanglocatie met een speelkamer waar kinderen rustig en gezellig kunnen spelen, met voldoende uitdaging voor jong en oud. Er is een relaxhoek voor de oudere kinderen. Hier kunnen zij zich even terugtrekken en rustig een boek lezen, muziek luisteren of gewoon even lekker luieren.
  • Er is een afgesloten tuin met veel privacy met een overkapping, een trampoline, een glijbaan, loopfietsjes, een speelhuisje en genoeg speelgoed.
  • Voor de kinderen heb ik een rustgevende slaapkamer met een ledikantje, een babyfoon en een nachtlampje met muziek. 
  • Ik werk graag met thema’s die als gebeurtenissen bij de kinderen voorbij komen. Hierbij kunt u denken aan Sinterklaas, Pasen, Zomer en Winter. Ook algemene thema’s, zoals ‘Boerderij’, ‘Het Lichaam’, ‘In de lucht’, ‘Onder Water’ en nog veel meer kunnen aan bod komen.
  • Ik weet dat ik als gastouder een verantwoordelijke taak moet vervullen. Daar heb ik de ouders en de kinderen veel in te bieden, namelijk warmte, veiligheid, respect, inlevingsvermogen, ervaring en ondersteuning. Als gastouder ben ik ‘mede-opvoeder’ en ik neem die taak heel serieus.
  • Ik ga uit van de individuele ontwikkeling van elk kind, waarbij de behoeften van het kind centraal staan. Ik vind het belangrijk om kinderen te motiveren en te stimuleren in hun ontwikkeling en om ze in hun waarde te laten. Ook is het belangrijk dat de kinderen structuur zien in het dagritme en dat ik consequent ben naar de kinderen toe. Dit geeft een kind duidelijkheid en vertrouwen.

 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws