wij zijn spring.
wie word jij?

Gastouder Renske Selten-Cornelissen | Wilbertoord

Renske Selten-Cornelissen is gastouder in Wilbertoord. Zij biedt opvang aan kinderen tussen 0 en 4 jaar oud buiten Wilbertoord en van 0 tot 13 jaar binnen Wilbertoord. Dit in verband met het halen en brengen van kinderen van en naar school. Naast opvang tijdens werktijden biedt Wendy ook opvang in de avonduren en weekenden, alsmede nachtopvang en flexibele opvang.

Gastouder Renske stelt zich voor:

  • Ik heb een eigen opvanglocatie met een speelkamer waar kinderen rustig en gezellig kunnen spelen, met voldoende uitdaging voor jong en oud. Er is een relaxhoek voor de oudere kinderen. Hier kunnen zij zich even terugtrekken en rustig een boek lezen, muziek luisteren of gewoon even lekker luieren.
  • Er is een afgesloten tuin met veel privacy met een overkapping, een trampoline, een glijbaan, loopfietsjes, een speelhuisje en genoeg speelgoed.
  • Voor de kinderen heb ik een rustgevende slaapkamer met een ledikantje, een babyfoon en een nachtlampje met muziek. 
  • Ik werk graag met thema’s die als gebeurtenissen bij de kinderen voorbij komen. Hierbij kunt u denken aan Sinterklaas, Pasen, Zomer en Winter. Ook algemene thema’s, zoals ‘Boerderij’, ‘Het Lichaam’, ‘In de lucht’, ‘Onder Water’ en nog veel meer kunnen aan bod komen.
  • Ik weet dat ik als gastouder een verantwoordelijke taak moet vervullen. Daar heb ik de ouders en de kinderen veel in te bieden, namelijk warmte, veiligheid, respect, inlevingsvermogen, ervaring en ondersteuning. Als gastouder ben ik ‘mede-opvoeder’ en ik neem die taak heel serieus.
  • Ik ga uit van de individuele ontwikkeling van elk kind, waarbij de behoeften van het kind centraal staan. Ik vind het belangrijk om kinderen te motiveren en te stimuleren in hun ontwikkeling en om ze in hun waarde te laten. Ook is het belangrijk dat de kinderen structuur zien in het dagritme en dat ik consequent ben naar de kinderen toe. Dit geeft een kind duidelijkheid en vertrouwen.

 

Meer informatie 
Wil je een vrijblijvend intakegesprek over de opvangmogelijkheden of een vraag stellen? Neem dan contact op met het gastouderbureau. Je kunt je kind(eren) ook direct inschrijven.

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Culturele week

In de herfstvakantie was het weer culturele week voor de bso’s in Helmond en Deurne. Dit keer met als thema ‘kleur’. Ruim tweehonderd kinderen deden mee aan de speciaal hiervoor georganiseerde workshops: graffiti, fotografie/film, musical/toneel en streetdance. Gezien de enthousiaste reacties zeker voor herhaling vatbaar!

Lees verder

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

Lees verder