wij zijn spring.
wie word jij?

Peuterspeelzaal Landhuis | Meerlo

Peuteraanbod in een knusse omgeving met een landelijk karakter. Bij het Landhuis heeft je kind alle ruimte om te spelen en zich te ontwikkelen, binnen én buiten. De locatie ligt op een groene plek aan de rand van het dorp. Van binnen is het Landhuis huiselijk; met allerlei gezellige hoekjes waar altijd wat te beleven is. Hier kan je peuter naar hartenlust op ontdekkingstocht. Het Landhuis is samen met het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en basisschool Megelsheim gevestigd onder één dak.

Bijzonder aan Landhuis

  • Peuteraanbod voor kinderen van 2 tot 4 jaar: spelenderwijs voorbereiden op de basisschool.
  • Een vast team met vertrouwde gezichten en professionele medewerkers.
  • Een veilige en warme omgeving: gezellige groepsruimten en een mooi ingerichte, groene buitenruimte.
  • Het Landhuis maakt ook gebruik van de andere faciliteiten in het gebouw zoals de gymzaal, de keuken, het leerplein en de ruimtes van de basisschool.
  • Goede samenwerking en gezamenlijke activiteiten met het kinderdagverblijf, de bso en de basisschool: opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een vertrouwde omgeving.
  • Leren en ontwikkelen aan de hand van de methodes Spring Actief en VVE-methode Startblokken.

Goede voorbereiding op de basisschool

Op onze locaties voor peuteraanbod kan je kind spelen met leeftijdsgenootjes uit de buurt en leert je kind belangrijke vaardigheden die de overgang naar de basisschool gemakkelijker maken. Dit gebeurt bij ons áltijd aan de hand van Spring Actief of een VVE-methode. De activiteiten passen bij de interesses van je kind en bieden de uitdaging die je peuter nodig heeft om de wereld om zich heen te ontdekken.

 

Peuterspeelzaal Landhuis
Mgr Jennekensstraat 13A
5864 CS Meerlo
(t) 088 2088 353
(e) landhuis@spring-kinderopvang.nl

Klantteam van deze locatie
Klantteam 1
(t) 088 2088 301
(e) klantteam1@spring-kinderopvang.nl
Of vul het contactformulier in.

LRK-register
Bekijk het LRK-nummer (nodig voor de kinderopvangtoeslag) én de jaarlijkse inspectierapporten van de GGD in het Landelijk Register Kinderopvang.

Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Ochtend van 8.30 tot 12.00 uur

Vakanties en sluitingsdagen
Herfstvakantie: 15-10-2018 t/m 19-10-2018
Kerstvakantie: 24-12-2018 t/m 4-1-2019
Voorjaarsvakantie: 4-3-2019 t/m 8-3-2019
Meivakantie: 22-4-2019 t/m 3-5-2019
Hemelvaart: 30-5-2019
2e Pinksterdag: 10-6-2019
Zomervakantie: 8-7-2019 t/m 16-8-2019

Neem een kijkje

nieuws

meer nieuws

Feestelijke opening de Groene wereld

Vrijdag 9 november was het feest bij (voormalig) kinderdagverblijf de Circustent en buitenschoolse opvang de Boomhut van Spring Kinderopvang. In het bijzijn van kinderen, ouders, medewerkers en overige genodigden werd de naam onthuld en de opening gevierd van het nieuwe kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar: kindcentrum de Groene wereld.

Lees verder

Nijntje Beweegdiploma

Onlangs hebben 18 pedagogisch medewerkers van Spring in Blerick de training ‘nijntje Beweegdiploma’ afgerond met een certificaat. Dat betekent dat zij het nijntje Beweegdiploma officieel mogen gaan aanbieden. Het gaat om de peuteraanbod-locaties Zoef, Duimelijntje, Mikadootje, Robinson en Kwibus. Het initiatief komt voort uit een samenwerking met JOGG-Venlo (Jongeren op Gezond Gewicht).

Lees verder