wij zijn spring.
wie word jij?

Vakantieopvang

Gaat je kind naar de basisschool? Dan is hij of zij in de vakanties van harte welkom bij ons. Ook wanneer je tijdens de schoolweken geen buitenschoolse opvang bij ons afneemt. Wij zorgen voor goede opvang en leuke activiteiten zodat jouw kind een gezellige en onbezorgde vakantie heeft.

Vakantieopvang biedt:

  • een veilige en vertrouwde omgeving
  • iedere vakantie weer andere leuke binnen- en buitenactiviteiten, afgestemd op je kind
  • spelenderwijs leren met veel positieve aandacht
  • vakantieopvang door goed opgeleide pedagogisch medewerkers (van de bso)
  • mogelijkheid tot losse dagdelen of dagen vakantieopvang
  • gratis ontbijt als je kind voor 7.50 uur op onze locatie is

Opvang zoals jij graag geregeld ziet

Spring verzorgt vakantieopvang voor kinderen in de leeftijd van vier tot dertien jaar. De vakantieopvang kun je volledig afstemmen op jouw situatie. Bij een overeenkomst voor 52 weken naschoolse opvang is vakantieopvang inbegrepen, maar je kunt deze ook los afnemen. Bijv. als aanvulling op je huidige opvang of gewoon een keertje extra. Spring is lekker flexibel!

Bso’s voor vakantieopvang

De meeste van onze bso's bieden opvang in de vakanties. Als dit niet zo is, dan is vakantieopvang mogelijk bij een speciaal daarvoor aangewezen bso in de buurt. Zo kan je kind in de vakantie toch met bekende vriendjes en vriendinnetjes spelen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor volop gezelligheid en bedenken elke vakantie speciale binnen- en buitenactiviteiten. Op deze manier is er voor je kind altijd voldoende te beleven.

Vrije keuze in locaties!

Wil je in de vakantie je kind naar een compleet andere opvanglocatie brengen? Dan kan dat ook! Als ouder kun je zelf kiezen uit de verschillende locaties voor vakantieopvang. Bijvoorbeeld één van onze buitenlocaties zoals een scoutinggebouw, boerderij of een sportlocatie. Interesse? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Gebruikmaken van vakantieopvang

Heb je een bso-contract voor 52 weken, dan is de vakantieopvang inbegrepen. Heb je een contract voor 40 weken óf ben je (nog) geen klant van Spring? Ook dan kun je gebruikmaken van onze vakantieopvang. Vraag losse vakantieopvang aan bij onze klantenservice.

Mogelijkheden

Naast vakantieopvang kun je ook kiezen voor gastouderopvang, tussenschoolse opvang, buitenschoolse opvang of extra en incidentele opvang.
Heb je vragen over vakantieopvang? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice kan samen met je bekijken welke mogelijkheid het beste bij je kindje en jouw situatie past.

contact

Meer weten?

Wil je meer weten over één van onze locaties? Op de locatiepagina vind je de openingstijden en de contactgegevens. En als je liever zelf een kijkje wil komen nemen, dan ben je van harte welkom voor een rondleiding.

rondleiding aanvragen