wij zijn spring.
wie word jij?

Nieuws

Hieronder vind je nieuwsberichten van Spring Kinderopvang. Algemene berichten of nieuwtjes vanuit de verschillende locaties van Spring. Like ook onze algemene Facebookpagina om op de hoogte te blijven. Op de locatiepagina's vind je locatienieuws en links naar eigen Facebookpagina's, indien beschikbaar.

RIVM corona.jpg

Compensatie ouders (also in English)

Begin van deze avond is bekend gemaakt dat ouders de kosten van de kinderopvang terug gaan krijgen voor de periode dat ze hun kinderen niet mogen brengen vanwege de coronacrisis.

RIVM corona.jpg

Informatie noodopvang en financiën 17-03-20 (also in English)

Inmiddels is de opvang voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep van start gegaan en wordt er steeds meer duidelijk over de continuering daarvan. Ook is er intensief overleg tussen de kinderopvangbranche en de overheid over de financiële uitwerking.

RIVM corona.jpg

Sluiting kinderopvang i.v.m. overheidsmaatregelen coronavirus 15-03-20 (also in English)

Eind van deze middag heeft de overheid in een persconferentie laten weten extra maatregelen af te kondigen om de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. T/m 6 april sluiten onderwijs en kinderopvang. Een uitzondering hierop vormt de opvang voor kinderen waarvan ouders/verzorgers werkzaam zijn in cruciale beroepen. Ouders worden hierover per e-mail bericht.

RIVM corona.jpg

Coronavirus - update 12 maart 2020

Informatie voor ouders over de aanvullende maatregelen van het RIVM t.a.v. het coronavirus dd. 12 maart 2020. Also available in English.

Foto Springlab.jpg

Samenwerking Springlab

Omdat bewegen zó belangrijk is voor kinderen, is Spring Kinderopvang een samenwerking aangegaan met Springlab, een organisatie die met innovatieve toepassingen 'de wereld in beweging' wil krijgen.