wij zijn spring.
wie word jij?

Nieuws

Hieronder vind je nieuwsberichten van Spring Kinderopvang. Algemene berichten of nieuwtjes vanuit de verschillende locaties van Spring. Like ook onze algemene Facebookpagina om op de hoogte te blijven. Op de locatiepagina's vind je locatienieuws en links naar eigen Facebookpagina's, indien beschikbaar.

RIVM corona.jpg

Vragenlijst en beslisboom neusverkouden kinderen gewijzigd

De beslisboom voor het wel of niet toelaten van neusverkouden kinderen op de kinderopvang en school wordt op zeer grote schaal gebruikt. Door het intensieve gebruik zijn er nieuwe vragen naar boven gekomen. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot een aanpassing van de beslisboom en vragenlijst. Aldus BOinK.

RIVM corona.jpg

vragenlijst en beslisboom neusverkoudheid

Kinderen tussen 0 en 6 jaar met een snotneus mogen onder bepaalde voorwaarden naar de kinderopvang. I.s.m. AJN Jeugdartsen Nederland heeft BOinK een vragenlijst en beslisboom ontwikkeld (voor kinderen van 0-6 jaar én voor kinderen van 6-12 jaar) die kan helpen bij het bepalen of een neusverkouden kind wel of niet naar de opvang mag.

RIVM corona.jpg

wijziging maatregel kinderen 0-6 jaar

De afgelopen tijd is er veel commotie geweest over of jonge kinderen nu wel of niet naar de opvang mogen als zij verkouden zijn. Gisteren heeft de overheid op advies van het RIVM deze maatregel aangepast voor kinderen van 0-6 jaar en mogen zij onder voorwaarden weer naar de opvang.

RIVM corona.jpg

compensatie bso (van 11 mei t/m 7 juni)

Informatie voor ouders die in de periode van 11 mei tot en met 7 juni minder dagen gebruik hebben kunnen maken van de bso dan op hun plaatsingsovereenkomst staat, en voor deze periode bij ons een vergoeding aanvragen voor de eigen bijdrage boven het maximale uurtarief van de kinderopvangtoeslag.