wij zijn spring.
wie word jij?

Nieuws

Hieronder vind je nieuwsberichten van Spring Kinderopvang. Algemene berichten of nieuwtjes vanuit de verschillende locaties van Spring. Like ook onze algemene Facebookpagina om op de hoogte te blijven. Op de locatiepagina's vind je locatienieuws en links naar eigen Facebookpagina's, indien beschikbaar.

25 jaar kinderopvang_web.jpg

25 jaar kinderopvang Sint Anthonis

In de week van 17 t/m 21 september 2018 viert kindcentrum Leander feest. Het kindcentrum (school en opvang samen) bestaat namelijk 10 jaar en de kinderopvang zelfs 25 jaar. Voor kinderen, medewerkers en ouders zijn er diverse feestelijke activiteiten georganiseerd, waaronder muziekworkshops van de Klankencaravaan. Op 20 september is er een optreden voor ouders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden. Ouders hebben een uitnodiging ontvangen voor de verschillende festiviteiten.

feest_liggend.jpg

Opening bso 't Zunneke in Tegelen

Op woensdag 29 augustus vindt op magische wijze de opening plaats van bso 't Zunneke, van 12.15 uur tot 14.00 uur. Met leuke activiteiten voor de kinderen. Inclusief een hapje en een drankje. Kom je ook?

Geslaagden_web.jpg

Geslaagden 'HBO'er op de groep'

Vrijdag 15 juni kon de vlag -eindelijk- uit bij 18 pedagogisch medewerkers van Spring Kinderopvang. Na een intensief tweejarig scholingstraject met wekelijks 20 uur werken, 8 uur naar school en 12 uur zelfstudie, zijn zij geslaagd voor de HBO-Ad Social Work aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ofwel: pedagogisch medewerker op HBO-niveau.

coffee to go.jpg

Koffie-to-go in Cuijk

Kindcentrum Pardoes in Cuijk biedt ouders sinds kort een extra service: 'koffie-to-go'. Een heerlijk kopje koffie of thee voor onderweg, nadat ze hun kind(eren) 's morgens hebben gebracht. Dat is fijn!

afbeelding mailing.jpg

E-magazine voor ouders

Met trots presenteren we ons allereerste Spring-magazine. Hierin lees je allerlei informatie die met de opvang van je kind(eren) te maken heeft. Van wetswijzigingen in de kinderopvang tot opvoedkundige kwesties en van grappige uitspraken tot een kijkje achter de schermen bij Spring. Met medewerkers, kinderen én ouders aan het woord. Informatief, beeldend en gevarieerd van opzet.

Springende kinderen.jpg

Leden gezocht voor de oudercommissie!

Om de belangen van alle ouders en kinderen goed en actief te vertegenwoordigen, heeft Spring oudercommissies. Voor deze locatie zijn wij nog op zoek naar leden. Wil je meedenken over beleid en activiteiten op de locatie van jouw kind? Neem dan contact op met de manager kindcentrum of met een medewerker op de groep.