wij zijn spring.
wie word jij?

Beestenbende bij bso IKKE in Mill

De kinderen van bso IKKE in Mill zijn op Beestenbende geweest. Hebben ze er dan zo’n bende van gemaakt? Juist niet! De Beestenbende is een speciale club voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar die helpen bij het schoonhouden van hun eigen buurt. De bso-kinderen van Spring Kinderopvang doen dit samen met een pedagogisch medewerker, als echte helden van de buurt!

Vanuit de organisatie Beestenbende hebben de kinderen van bso IKKE een opvallende Beestenbende outfit gekregen, bestaande uit een felgeel, goed zichtbaar hesje, een stoere cap, handschoenen en natuurlijk een knijpstok om het afval mee op te rapen.

En dan kunnen de kinderen op pad om in hun omgeving zwerfafval op te ruimen. Ze helpen de natuur daarmee een handje, dragen zorg voor de dieren die anders mogelijk stukjes plastic eten en ze zijn lekker actief bezig in de buitenlucht. Het mes snijdt aan veel kanten.

De kinderen waren reuze fanatiek en voelen zich verantwoordelijk voor het verzamelen van het afval. Ze hebben een zak vol bij elkaar geraapt. Conciërge Tonnie van het kindcentrum zag het enthousiaste groepje en vond dat de kinderen wel beloond mochten worden met een snoepje. Kroontje op de mooie werkmiddag. Nu weet dus iedereen in de buurt: daar heb je de jongens en meisjes van Spring Kinderopvang die de buurt helpen schoonmaken!

Voor meer informatie over bso IKKE in Mill, klik hier.