wij zijn spring.
wie word jij?

Bij Spring is het feest, want Sinterklaas en piet zijn geweest!

Sinterklaas en piet waren op bezoek in Mill en Sint Hubert!

Eerst kwam Sint samen met piet langs alle deuren en ramen van kinderdagverblijf IKKE. Zo konden de kinderen al even naar hen zwaaien. Dat was wel even spannend. Sint ging door zijn knieën en deed een high five op het raam tegen de handen van de kinderen. En wow, dat was even leuk!

Om 10.30 uur was het de beurt aan de pedagogisch medewerkers om met alle kinderen van 0-4 jaar van Spring Kinderopvang bij Sinterklaas op bezoek te gaan. Alle kinderen hadden een zelfgemaakte pietenmuts op, wat er heel gezellig uitzag.

Sinterklaas had tijd voor alle kinderen. Even een praatje maken, samen liedjes zingen en samen dansen. De kinderen dansten speciaal voor Sint en piet de pietendans. Yvonne, een van de pedagogisch medewerkers, begeleidde alle liedjes met haar gitaar. Sinterklaas en piet genoten van de dans en deden allebei goed mee!

Sommige kinderen mochten zelfs de staf vasthouden. Poeh poeh, die was wel zwaar zeg. Even later hadden vijf kinderen samen de staf vast en heel voorzichtig liet Sint de staf los. Hij gaf de kinderen een groot compliment dat ze de staf zo goed konden vasthouden… En toen viel de mijter van zijn hoofd af! Dat was even schrikken. Maar Sint wist het goed op te lossen. Pedagogisch medewerker Elke mocht toen de mijter even op. Daarna mochten een paar kinderen die dat graag wilden dat ook. Wat een magisch moment was dat!

Ook Puk was verkleed als piet en mocht even op schoot bij Sinterklaas. Dat was spannend zeg... Maar de kinderen en Sinterklaas waren heel lief voor hem. Samen aaien en samen kletsen. Na Puk mocht ook het allerkleinste babypietje even bij Sinterklaas op schoot.

Na het zingen van Dag Sinterklaasje kregen de kinderen een grote zak met cadeaus van piet. De pedagogisch medewerkers zijn met de kinderen naar de gang gelopen, waar de cadeaus gezamenlijk uitgepakt werden. Natuurlijk onder het genot van heerlijke pepernoten. Wat zijn de kinderen verwend!

Dank u wel Sinterklaas en piet, tot volgend jaar!

Spring Kinderopvang wil Stichting Kinderfeesten Mill & St. Hubert hartelijk bedanken voor dit waardevolle bezoek.