loading

Bijzonder afscheid

Al vanaf zijn vierde jaar komt Hugo Kelders bij buitenschoolse opvang de Sprong  in Wanroij. Inmiddels is hij twaalf jaar, de leeftijd om naar de middelbare school te gaan en alvast te gaan oefenen om na school alleen thuis te zijn. Dit betekent dat hij acht jaar op bso de Sprong heeft gezeten. En dat is best heel bijzonder!

Het team van de Sprong besprak met Hugo hoe hij zijn afscheid op de bso wilde invullen. Hij koos ervoor om een grote slagroomtaart te laten maken bij de plaatselijke bakker. Deze kon Hugo trakteren aan alle kinderen en medewerkers van de bso. Verder wilde hij de middag doorbrengen zoals anders: bezig zijn op zijn telefoon, wat rondhangen met zijn vriend en wat kletsen.

Meestal blijft Hugo het liefst op de achtergrond, maar dit keer genoot hij van alle aandacht tijdens zijn afscheid. Alle kinderen zongen hem toe. Hierna sneed Hugo de taart aan en voorzag hij alle kinderen en leidsters van een heerlijk stuk taart. Zoals te zien is op de foto’s bleef er nog genoeg over om samen, met zijn ouders en broer, thuis ook nog te genieten van deze lekkernij.

Hugo, bedankt dat we zo lang van je aanwezigheid op bso de Sprong hebben mogen genieten. We wensen je veel succes bij alles wat je in je verdere toekomst gaat doen. Ook bedanken we de ouders van Hugo voor het vertrouwen in ons!

Team kindcentrum de Sprong, Wanroij 

Sprong Wanroij

Deel dit bericht: