Bso Het Bolwerk in Boxmeer zet zich in voor Make-A-Wish met sponsorloop. Steun hen!
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

Bso Het Bolwerk in Boxmeer zet zich in voor Make-A-Wish met sponsorloop. Steun hen!

Bso Het Bolwerk in Boxmeer houdt een sponsorloop waarbij het gehele bedrag ten goede komt aan Make-A-Wish Nederland. Steun jij hen?

Buitenschoolse opvang Het Bolwerk in Boxmeer houdt een sponsorloop waarbij het gehele bedrag ten goede komt aan Make-A-Wish Nederland. Deze organisatie wil alle kinderen die een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte hebben een positieve ervaring meegeven door hun allerliefste wens uit te laten komen. Die ervaring geeft niet alleen de kinderen meer vertrouwen en kracht, maar ook de mensen om hen heen.

Sponsorloop

Bso Het Bolwerk wil hieraan graag een bijdrage leveren. De kinderen daar zijn bezig met het thema ‘ziek zijn’. Door samen met de pedagogisch medewerkers over dit thema te praten en te bedenken wat ze allemaal konden gaan doen, kwamen ze er al pratend achter dat ze graag wat wilden doen voor zieke kinderen. Dit is een sponsorloop voor Make-A-Wish geworden.

De sponsorloop vindt volgende week plaats (14 t/m 18 februari) op het schoolplein van het Bolwerk in Boxmeer. Deze week lopen de kinderen elke middag van 14.30 tot uiterlijk 16.30 uur rondjes voor Make-A-Wish. Elk kind en elke pm'er loopt op één dag mee. Iedereen krijgt een stempelkaart waarop te zien is hoeveel rondjes hij/zij gelopen heeft. In verband met corona mag je komen kijken, maar houd wel rekening met de regels van het RIVM.

Steun Make-A-Wish!

De kinderen van bso Het Bolwerk zouden het erg fijn vinden als je ze wilt steunen in hun sponsorloop. Hieronder vind je een link en QR-code waarmee je via Tikkie een bedrag naar keuze kunt overmaken, direct naar Make-A-Wish.

https://tikkie.me/pay/MakeAWish/8Qmvbjg3699t458bqFzxBv

Bso Het Bolwerk zouden het geweldig vinden als je hen wilt sponseren! Ze zijn erg enthousiast en hopen een mooi bedrag op te halen, zodat Make-A-Wish Nederland met jouw bijdrage in staat om meer wensen van kinderen met een ernstige of zelfs levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan.

Bij voorbaat dank!