Istock 980387248 2000
Uitgelicht

Bubbelfeest bij kindcentrum IKKE in Mill

Maandag 28 juni was het een beetje feest, want de kinderen mogen sinds deze dag weer met z'n allen samen spelen!

Gedurende de coronatijd mochten de kinderen alleen met de kinderen uit hun eigen 'bubbel' spelen. De pm'ers zijn net als de kinderen superblij dat dat nu niet meer hoeft. Reden genoeg voor een 'BUBBELfeest' dus!

De kinderen van kindcentrum IKKE in Mill zijn de dag gestart met de kring en wat lekkers. Daarna verzamelden ze met alle kinderen van het kinderdagverblijf, het peuteraanbod, de buitenschoolse opvang en Stichting Lotta op het schoolplein om de bubbels symbolisch door te prikken.

De kinderen en pedagogisch medewerkers kregen bellenblaas en er was zelfs een groot bubbeltouw waarmee ze reuzebellen konden maken. Alle bubbels konden op deze manier door de kinderen doorgeprikt worden.

Het was een supergezellig BUBBELfeest! De oudere kinderen mochten zelf met het grote bubbeltouw aan de slag om enorme bubbels maken. Dat ging reuzegoed en de kinderen hadden veel plezier.

In de middag was het voor de buitenschoolse opvang ook tijd om de bubbels van de verschillende groepen te doorbreken! Eindelijk weer met z'n allen op het schoolplein, naar het veldje en een kijkje nemen in de andere groep. De bso-kinderen mochten zelfs samen proosten op het BUBBELfeest met kinderchampagne! Het was een feestelijke dag.