wij zijn spring.
wie word jij?

Dagopvang en bso bij Spring in 2021

Benieuwd wat de mogelijkheden voor kdv en bso bij Spring zijn in 2021? Dat lees je hier!

Deze week zijn alle ouders die gebruik maken van onze dagopvang en buitenshoolse opvang geïnformeerd over de mogelijkheden bij Spring in 2021. Deze informatie vind je hier (in het kort) op een rijtje.

Hoe is het aanbod tot stand gekomen?
Wij vinden dat kinderopvang er is voor iedereen. We willen dus dat iedereen kan meedoen en dat ouders en kinderen optimaal gebruik kunnen maken van de opvang die we bieden. We hebben daarom ook dit jaar veel gesprekken gevoerd en goed geluisterd naar de wensen en vragen van oudersDit hebben we meegenomen in onze mogelijkheden voor 2021. 

Wat wijzigt er (in het kort)?
Onze 52 weken-opvang blijft ons belangrijkste én voordeligste product. Zodat we ouders het hele jaar kunnen ontzorgen tegen zo laag mogelijke kosten. Daarnaast hebben we een aantal producten toegevoegd om nog flexibeler te kunnen zijn en meer op maat opvang te kunnen bieden. Ook hebben we onze voorwaarden voor opvang tijdens schoolvrije dagen en het ruilbeleid verruimdÉn het aanvragen van extra opvang is eenvoudiger gemaakt. Dit kan via de ouderapp.

In de afbeeldingen hieronder staat alles op een rijtje. Kijk voor uitgebreide informatie op onze website. Hier vind je informatie over dagopvang, buitenschoolse opvang, maatwerk, de tarieven voor 2021, ruilen in 2021 en onze vernieuwde leveringsvoorwaarden.

(Zijn de onderstaande afbeeldingen niet te zien? Bekijk ze dan via deze link.)