Diensten en tarieven kdv en bso 2022
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

Diensten en tarieven kdv en bso 2022

Informatie over onze diensten en tarieven in de dagopvang en buitenschoolse opvang voor 2022.

Ieder jaar evalueren wij onze dienstverlening in de dagopvang en buitenschoolse opvang en bekijken wij of aanpassing van onze producten en de tarieven nodig is. Hiervoor nemen wij de input van ouders, oudercommissies en pedagogisch medewerkers mee. Verder wordt gekeken naar de strategische koers van onze organisatie, eventuele stijgende kosten in de kinderopvang én de richtlijnen van de overheid voor de kinderopvangtoeslag.

Kwaliteit en klanttevredenheid
In 2021 hebben wij hard gewerkt aan het nog verder ontwikkelen van onze kwaliteit en onze organisatie. Zo hebben we geïnvesteerd in de professionaliteit van onze medewerkers (o.a. door middel van scholing), het opknappen van onze locaties, voorzieningen die bijdragen aan het positieve pedagogisch klimaat (zoals beweegvloeren en groenvoorzieningen) en de communicatie met ouders door bijv. de ouderapp en het continu klanttevredenheidsonderzoek via de Verbetermeter.

Ook voor 2022 staan tal van acties en activiteiten op ons programma om de kwaliteit en de klanttevredenheid verder te verhogen.

Diensten en tarieven in 2022
In 2021 hebben wij ingestoken op betaalbare basisproducten met extra mogelijkheden voor maatwerk. Ook in 2022 blijven wij deze koers volgen. Via de onderstaande link vind je meer informatie over onze diensten en tarieven voor 2022.

Bekijk hier de brochure over onze dagopvang en buitenschoolse opvang diensten en tarieven voor 2022. 

Hier komen o.a. de onderstaande punten aan bod:

  • Bewuste keuze in de basis
  • Extra opties in maatwerk per locatie
  • Stijgende kosten in de kinderopvang
  • Aanpassing kinderopvangtoeslag 2022
  • Wat betekent dit voor jou?

Meer informatie
Wil je graag meer weten over onze diensten en tarieven voor volgend jaar? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vind je de rekenhulp waarmee je jouw nieuwe kosten zelf eenvoudig uit kunt rekenen en onze leveringsvoorwaarden waarin alle voorwaarden uitgebreid staan omschreven. Ook kun je contact opnemen met onze klantenservice.