Wat zou jij doen als jij Koning Kinderopvangland was?
Istock 980387248 2000
Uitgelicht

Wat zou jij doen als jij Koning Kinderopvangland was?

Wat zou jij doen als je Koning Kinderopvangland was en de baas van de hele kinderopvang? Dat is wat Spring namens onze brancheorganisatie BMK vraagt aan de kinderen die gebruikmaken van onze opvang!

Wat zou jij doen als je Koning Kinderopvangland was en de baas van de hele kinderopvang? Mocht iedereen dan elke dag hutten bouwen in het bos? Of de hele dag naar de Efteling en Monkey Town? Dat is wat Spring namens onze brancheorganisatie BMK vraagt aan de kinderen die gebruikmaken van onze opvang! 

Laat je stem horen! 
Op onze locatie doen we mee met het knutsel- en vlogproject ‘Koning Kinderopvangland’. De pedagogisch medewerkers praten met de kinderen over wat zij het allerliefste zouden willen als zij ‘Koning Kinderopvangland’ zouden zijn. En maken met hen een mooie bijpassende kroon! Kinderen krijgen ook de kans om een vlogje hierover te maken (uiteraard wordt hier toestemming voor gevraagd aan ouders). Wij verzamelen de vlogs en vervolgens maakt de BMK er een mooie film van die te zien is tijdens het BMK Festival op 23 juni. Want daar lopen de directeuren, bestuurders en managers rond die de wensen van de Koning kunnen waarmaken! 

Maar dat niet alleen. Ook binnen Spring willen we graag gehoor geven aan de wensen van de kinderen. Hoe? Daar komen we nog op terug ;-) 

Zelf meedoen? 
Wil je zelf ook een bijdrage leveren als ouder? Dat mag natuurlijk … op voorwaarde dat je dan ook, als echte koning(in), een kroontje draagt! 

> Download hier het kroontje  

Stuur jouw filmpje* naar info@bmko.nl en communicatie@spring-kinderopvang.nl o.v.v. Koning Kinderopvangland met daarbij:

  • Naam van de organisatie en locatie
  • Voornaam van de koning die spreekt & de leeftijd van de koning 

Maak bij het maken van het filmpje gebruik van deze tips.