wij zijn spring.
wie word jij?

Nieuw BBL-traject gaat van start!

Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar heb je nog niet de juiste diploma's? Doe dan mee met ons BBL-traject: leren én werken bij de allerleukste organisatie die er is en dan ook nog eens garantie op een baan!

BBL in het kort
Een BBL-opleiding geeft jou de kans om volop te leren in de praktijk. In 2 jaar volg je de MBO-opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker/onderwijsassistent. Rond je die met succes af, dan heb je een erkend gekwalificeerd diploma op zak om te werken binnen de kinderopvang en het onderwijs. Tijdens de opleiding ga je 1 dag per week naar school en werk je 3 a 4 dagen op de locatie (kinderopvang en basisonderwijs) bij jou in de buurt. De BBL-opleiding volg je intern bij ons binnen onze organisatie. En niet onbelangrijk... Spring betaalt de opleiding én jouw salaris! Een fantastische kans om jouw droom waar te maken en een prachtig vak uit te gaan oefenen.

Interesse? Bekijk de vacature en meld je aan!
De opleiding start begin april 2021. Er is plek voor 15 studenten. Heb je interesse? Meld je dan aan middels een sollicitatie. Dit kan tot 20 november. De eerste gespreksronde zal half december plaatsvinden. Wil je graag meer informatie? Lees dan de vacature of neem contact op met  Steffi van Beek, Recruitment Spring Kinderopvang, tel. 06 – 11 95 89 60.