wij zijn spring.
wie word jij?

Nieuwe directeur-bestuurder

Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Zij volgt hiermee Anja Hol op die op interim-basis ruim een jaar leiding heeft gegeven aan de organisatie.

Mevrouw Van Zon is op dit moment voorzitter raad van bestuur van de Entrea-Lindenhoutgroep, een organisatie voor jeugdhulp en speciaal onderwijs. Daarvoor heeft zij verschillende managementfuncties bekleed in de jeugdzorg en in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Sinds 2018 is mevrouw Van Zon lid van de Adviesraad van het Kinderopvangfonds: PACT voor Kindcentra. Mevrouw Van Zon is van huis uit pedagoog.

De raad van toezicht, is blij met de benoeming van mevrouw Van Zon vanwege haar ruime bestuurlijke ervaring, haar brede netwerk en haar natuurlijke nieuwsgierigheid wat mensen beweegt.

Spring Kinderopvang is een kinderopvangorganisatie met ruim 120 locaties in de driehoek Venlo-Helmond-Cuijk en biedt alle vormen van kinderopvang. Spring biedt méér dan alleen opvang. Ze helpt kinderen zich te ontwikkelen en ondersteunt ouders bij de opvoeding. Samen met ouders, onderwijs en andere partners bouwt Spring Kinderopvang aan een wereld vol kansen en groeimogelijkheden voor kinderen.