wij zijn spring.
wie word jij?

Open dag bij kindcentrum De Bende

Op zondag 27 oktober houdt kindcentrum De Bende in Horst een open dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het vernieuwde kindcentrum.

Het team van De Bende staat klaar om bezoekers tekst en uitleg te geven over de locatie en de opvangmogelijkheden. Ook zijn er leuke dingen te doen voor de kinderen, zoals schminken en activiteiten volgens de methode Spring Actief.  

Eind augustus verhuisde kinderdagverblijf De Ark van de Westingel naar het nieuwe onderkomen bij De Bende aan de Gasthuisstraat 56. Daarmee ontstond kindcentrum De Bende, waar alle kinderen van 0-12 jaar voortaan terecht kunnen voor dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang. Hiervoor werd de bestaande locatie uitgebreid met ruimtes voor de opvang van baby’s en dreumesen. De buitenruimte met natuurlijke tuin is opnieuw ingericht en bevat ook een moestuin. Kinderen mogen ook gebruik maken van de aanpalende sportzaal. Vanwege de vraag van ouders zijn ook de openingstijden verruimd: van 7.00 tot 18.30 uur. 

 “We zijn heel blij met onze nieuwe plek”, vertelt manager Denise Seijkens. “En ook met de positieve reacties die we tot nog toe van ouders krijgen. Dat het mooi is geworden en dat het bijvoorbeeld fijn is dat kinderen op één locatie terecht kunnen. Graag laten we onze locatie en onze werkwijze dan ook zien aan iedereen die interesse heeft tijdens onze open dag.” Op zondag 27 oktober staat het team van De Bende klaar tussen 14 en 17 uur om tekst en uitleg te geven. Adres: Gasthuisstraat 56 (ingang en parkeren aan Nieuwstraat).