wij zijn spring.
wie word jij?

Opening orthopedagogische dagbehandeling in Deurne

In Deurne hebben UniK en locatie Kiekeboe van Spring Kinderopvang de handen ineengeslagen. Op 6 juni openen officieel de deuren van de nieuwe orthopedagogische dagbehandeling (OPD) van UniK op de locatie van Kiekeboe, Haag 3 te Deurne.

Met verschillende programma’s en activiteiten, wordt er ondersteuning geboden aan kinderen met een extra zorgvraag, zoals een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke- en/of lichamelijke beperking. OPD Kiekeboe en de reguliere kinderopvang Kiekeboe zijn op 6 juni van 15.30 tot 18.00 uur te bezoeken. De officiële opening is om 16.00 uur. Er worden op deze middag rondleidingen verzorgd en er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen.

Bij OPD Kiekeboe worden kinderen in de leeftijd van 1,5 t/m 5 jaar met een extra zorgvraag begeleid. In alle facetten van het aanbod staat het kind centraal en wordt er ondersteuning op maat geboden. OPD Kiekeboe is de eerste kinderlocatie van UniK in de Peelgemeenten. In andere regio’s is UniK al met deze specialistische behandeling vertegenwoordigd op meer dan 40 locaties. Daarnaast biedt UniK ambulante begeleiding in de Peelgemeenten voor zowel jeugd als volwassenen.

UniK directeur - bestuurder Janneke de Schutter over de orthopedagogische dagbehandeling in Deurne: “We kijken naar de mogelijkheden, krachten en talenten van de kinderen. Bij UniK doet iedereen mee. We geloven in samenwerken en de verbinding zoeken met reguliere opvang. We verheugen ons op de komst van de kinderen en de uitbreiding van onze samenwerking met Spring Kinderopvang.”

Yolanda Piek, regiodirecteur Spring Kinderopvang: “We zijn blij met deze samenwerking met Unik. De visie van Spring Kinderopvang is dat ieder kind welkom is, ook als een kind net even wat meer zorg of ondersteuning nodig heeft. Wanneer wij dat beetje extra niet meer kunnen bieden, is het fijn als je een partner als Unik in huis hebt die die expertise wel heeft. Voor ouders is het prettig en praktisch dat beide partijen op één vertrouwde locatie te vinden zijn.”