wij zijn spring.
wie word jij?

Spring breidt uit!

Sinds 1 oktober 2020 zijn wij twee locaties rijker! We namen twee locaties van opvangorganisatie Humankind over. Kinderdagverblijf Ut Vlaegelke en buitenschoolse opvang Het Berenhol in Steyl en buitenschoolse opvang De Hippe Heide in Tegelen horen nu bij Spring!

De pedagogisch medewerkers van Humankind blijven bij het kinderdagverblijf en de bso’s werken. Dat betekent dat de kinderen en hun ouders/verzorgers dezelfde vertrouwde gezichten blijven zien. Wel komt er een nieuwe locatiemanager, Janneke Roelofs. Zij is manager van verschillende Spring-kindcentra in Tegelen, Steyl en Reuver, dus ze kent het werkgebied: ''Het uitbreiden van de Spring-locaties met de Humankind-locaties in deze regio betekent een uitbreiding op het gebied van kennis. Ook bieden we met de nieuwe locaties een completer dienstenaanbod in en rondom de basisscholen waar we al nauw mee samenwerkten, waardoor we beter kunnen aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten''.

Regiodirecteur Esther Schroemgens vertelt over de overwegingen voor de overname: ''We kunnen met de nieuwe locaties een breder aanbod neerzetten waarbij de hoogwaardige kwaliteit van de opvang gewaarborgd blijft.''

Kinderdagverblijf Ut Vlaegelke en buitenschoolse opvang Het Berenhol en De Hippe Heide horen nu dus bij Spring! We zijn hier super blij mee en konden niet wachten om de kinderen en hun ouders/verzorgers te mogen verwelkomen. De eerste week bij Spring werd dan ook een échte feestweek met leuke activiteiten!

Locatiemanager Janneke Roelofs (links) en regiodirecteur Esther Schroemgens (rechts) op 1 oktober bij kindcentrum Vlaegelke in Steyl.

Locatiemanager Janneke Roelofs (links) en regiodirecteur Esther Schroemgens (rechts) op 1 oktober bij kindcentrum Vlaegelke in Steyl.