wij zijn spring.
wie word jij?

Spring sponsort Bambinorun

Op zondag 6 oktober vindt in Venray de Singelloop plaats. Sinds enkele jaren is Spring sponsor van de Bambinorun, het onderdeel voor kinderen van 3 t/m 5 jaar.

Op zondag 6 oktober vindt in Venray de Singelloop plaats. Sinds enkele jaren is Spring sponsor van de Bambinorun, het onderdeel voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. De jongste kinderen mogen de dag aftrappen met hardlopen. Zij rennen 0,4 km over het schouwburgplein in Venray. Natuurlijk aangemoedigd door papa's, mama's, broertjes, zusjes, opa's, oma's en alle andere aanwezigen. Daarna gaat de rest van de dag van start. Spring is niet alleen sponsor van dit onderdeel, maar onze collega's zullen de rest van de dag ook vertegenwoordigd zijn met een kraam waar kinderen leuke activiteiten kunnen doen, zoals oud-Hollandse spelen, fruit spiesjes maken etc. Daarnaast zullen enkele van onze sportieve collega's ook meelopen met één van de wabndeltochten. 

Wij wensen alle Spring medewerkers én kinderen die op deze dag deelnemen of een andere bijdrage leveren natuurlijk heel veel plezier en succes!