wij zijn spring.
wie word jij?

Terugroepactie vleeswaren

Onder andere supermarktketen Jumbo haalt vleeswaren terug omdat deze in de fabriek mogelijk besmet zijn met de Listeria bacterie. Ook onze eigen boodschappenleverancier heeft een klein aantal van deze vleeswaren in het assortiment. Uiteraard zijn de producten gecheckt en indien nodig weggegooid.

Onder andere supermarktketen Jumbo haalt vleeswaren terug omdat deze in de fabriek mogelijk besmet zijn met de Listeria bacterie. Ook onze eigen boodschappenleverancier heeft een klein aantal van deze vleeswaren in het assortiment. Uiteraard hebben wij alle producten gecheckt en indien nodig weggegooid. We werken altijd heel zorgvuldig als het gaat om hygiëne en gezondheid. Onze etenswaren zijn voortdurend goed gekoeld en worden continu gecontroleerd op versheid en houdbaarheid. Gelukkig is de kans op besmetting met deze bacterie dan ook erg klein en is er geen reden tot paniek. Wel vragen we in overleg met de GGD aan u om alert te zijn. In de folder van de GGD Hart van Brabant leest u meer over de listeria bacterie. Wanneer u symptomen zoals in de folder beschreven zijn herkent bij uw kind, kunt u het beste contact opnemen met uw eigen huisarts. 

Mocht op uw locatie één van de producten zijn aangetroffen dan wordt u hier door de manager kindcentrum van op de hoogte gesteld.