wij zijn spring.
wie word jij?

Ben je al klant bij Spring?

Dan kan het zijn dat je nog gebruik maakt van een 'oud product' dat niet meer op onze tarieflijsten terug te vinden is. Op deze pagina vind je de informatie over deze producten en tarieven (dagopvang en buitenschoolse opvang) voor 2020!

Tarieven 2020 (voor bestaande klanten)

Let op: de bedragen in onze tarievenlijsten zijn brutobedragen. Heb je recht op kinderopvangtoeslag dan krijg je nog een tegemoetkoming van de Belastingdienst. En dat scheelt.

Bereken de kosten

Benieuwd naar de netto kosten van kinderopvang in jouw situatie? Met onze rekenhulp bereken je eenvoudig de kosten na aftrek van kinderopvangtoeslag. Ook kun je vergelijken of een ander product in jouw geval goedkoper is.

rekenhulp voor oude producten

Overgangsregeling 

De producten in de tarieflijsten op deze pagina worden niet meer aan nieuwe klanten geboden. Maak je er nu al gebruik van, dan kun je dit blijven doen. Maar... in veel gevallen is het gunstiger om een ander product bij ons af te nemen, bijv. 52 weken dagopvang of buitenschoolse opvang. Benieuwd of dit in jouw situatie ook zo is? Of wil je weten wat de spelregels zijn van onze overgangsregeling voor 'oude producten'? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Tip: In de rekenhulp voor onze huidige producten, kun je zelf uitrekenen of andere producten gunstiger zijn.

Meer weten?

Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Staat je antwoord er niet bij of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.