wij zijn spring.
wie word jij?

Wat kost gastouderopvang?

Wat kost gastouderopvang per uur? Heb ik recht op kinderopvangtoeslag en hoeveel is dit? Dit zijn belangrijke vragen als je opvang af gaat nemen. Op deze pagina vind je hierover meer informatie.

Wat kost gastouderopvang?

Gastouderopvang betaal je per afgenomen uur. De hoogte van dit uurtarief kan verschillen. Gastouders zijn namelijk zelfstandig ondernemer. Dat betekent dat ze onder andere zelf hun tarieven kunnen bepalen. Daarom vind je op onze tarieflijst een adviestarief. Naast het uurtarief betaal je ook een tarief voor de bemiddeling en begeleiding. 

tarieven gastouderopvang
tarieven gastouderopvang aan huis
tarieven incidentele opvang (bij afwezigheid gastouder)

Wil je meer weten over de kosten of weten wat de netto kosten zijn na aftrek van de kinderopvangtoeslag? Neem dan via het formulier contact op met ons gastouderbureau voor een offerte op maat.

Kinderopvangtoeslag

In de meeste gevallen hebben ouders recht op kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming van de Belastingdienst in de kosten voor kinderopvang. 

De tarieven in onze tarieflijsten zijn brutobedragen. De kinderopvangtoeslag gaat hier nog vanaf. 

Meer weten en inschrijven?

Heb je vragen over onze tarieven of behoefte aan een persoonlijk advies? Uiteraard kun je ook terecht bij onze bemiddelingsmedewerkers. Zij staan je graag te woord.

contact mijn kind inschrijven