wij zijn spring.
wie word jij?

Kernwaarden

In ons werk we laten ons leiden en inspireren door onze kernwaarden. Hoe staan wij in ons werk, wat vinden we belangrijk in hoe we omgaan met kinderen, collega's, ouders en samenwerkingspartners?

Samen

Groeien kun je niet alleen, daar heb je elkaar voor nodig. We werken samen met ouders aan de ontwikkeling en het welbevinden van kinderen. Samen met hen en lokale partners zoals onderwijs, zorg, sport, cultuur en gemeenten bouwen we aan een wereld vol kansen en groeimogelijkheden voor kinderen.

Passie

We doen ons werk met heel veel passie en plezier. We vinden het een uitdaging om kinderen te helpen het beste uit zichzelf te halen en te laten worden wie ze zijn. We vinden het vanzelfsprekend dat we ook elkaar helpen groeien. We spreken elkaar aan op het functioneren en staan open voor feedback. Daarmee borgen en verbeteren we de kwaliteit van ons werk én blijven we onszelf ontwikkelen.

Resultaat

We werken doel- en resultaatgericht vanuit onze gezamenlijke missie en (pedagogische) visie. Zowel als het om kinderen gaat, als in de samenwerking met elkaar, met ouders en partners. Eenieder is zich bewust van de eigen rol in het behalen van het gewenste resultaat.

Inspirerend

We willen inspireren en geïnspireerd worden. We bieden kinderen een inspirerende en uitdagende omgeving en stimuleren ze daarmee in hun ontwikkeling. We delen kennis met ouders en samenwerkingspartners en inspireren daarmee ook elkaar. Zo ontstaan er nieuwe, creatieve en innovatieve diensten en mogelijkheden die passen bij onze ambitie.

Nieuwsgierig

We zijn van nature nieuwsgierig naar de ander. We hebben oprechte aandacht en interesse voor kinderen, ouders, onze partners en de ontwikkelingen om ons heen. We willen het beste in elkaar naar boven halen.

Gastvrij

We zijn gastvrij. We zorgen ervoor dat kinderen, ouders en partners zich welkom en thuis voelen. Door onze oprechte aandacht voelen mensen zich gezien. We vinden het een uitdaging om de verwachtingen van ouders en kinderen te overtreffen. Daarmee werken we continu aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Iedere dag opnieuw.