wij zijn spring.
wie word jij?

Zwanger? Gefeliciteerd!

Als je zwanger bent is er veel om over na te denken. Zeker als je na de geboorte werken wil combineren met de zorg voor je baby. Professionele kinderopvang zoals dagopvang of gastouderopvang kan dan fijne ondersteuning bieden. 

Dagopvang

Op onze kinderdagverblijven zijn kinderen van 0 tot 4 jaar van harte welkom. Het lijkt misschien druk, zo'n groep waar kinderen van verschillende leeftijden rondlopen. Maar dit valt heel erg mee. Met de inrichting van onze ruimtes én ons eigen activiteitenbeleid Spring Actief houden we rekening met de behoeftes van de verschillende leeftijden. Zo heeft een groepsruimte rustige plekjes voor baby's en biedt de dagindeling van de allerkleinsten een duidelijke structuur, rust en vertrouwen. En wordt je kindje al iets groter, dan bieden we meer uitdaging d.m.v. ons peuteraanbod.

/media/135710/zwanger_dagopvang.jpg

Kom zelf een kijkje nemen!

Wil je meer weten over één van onze locaties? Op de locatiepagina vind je de openingstijden en de contactgegevens. En als je liever zelf een kijkje wil komen nemen, dan ben je van harte welkom voor een rondleiding. Op deze website vind je meer informatie over onze dagopvang, de kosten en hoe wij werken. Heb je nog meer vragen of behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze collega's staan voor je klaar.

rondleiding aanvragen

Of toch gastouderopvang?

Naast dagopvang bieden wij ook gastouderopvang. Onze gastouders zijn allemaal gediplomeerd en voldoen aan de veiligheidseisen die de Wet (en wij) aan hen stellen.

Gastouderopvang kan bij jou óf bij de gastouder thuis. Net hoe jij dat prettig vindt. Als ouder biedt gastouderopvang je veel flexibiliteit. Zo is er bij sommige gastouders ook de mogelijkheid voor opvang in de weekenden of avonden. En is je gastouder ziek of op vakantie? Dan regelen wij vervanging op één van onze kinderdagverblijven. Zo ben je dus ook bij een gastouder gegarandeerd van opvang.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze gastouderopvang? Bekijk dan onze brochure of het volledige overzicht van wat je als ouders mag verwachten van gastouderopvang bij Spring. Voor persoonlijk contact staan onze bemiddelingsmedewerkers je graag te woord.

contact gastouderbureau