wij zijn spring.
wie word jij?

Buitenschoolse opvang

Eenmaal op de basisschool zet je kind grote stappen naar meer zelfstandigheid. Door onze methode Spring Actief stimuleren we kinderen van vier tot dertien jaar om zoveel mogelijk zelf hun activiteiten te kiezen. Buitenspelen, even kletsen in de loungehoek, op de computer werken of huiswerk maken. Ook gezamenlijke activiteiten en invulling van thema’s zijn het resultaat van overleg. Meedoen is namelijk veel leuker als je iets te zeggen hebt!

Alle locaties voor buitenschoolse opvang bieden:

  • een veilige en vertrouwde omgeving
  • spelenderwijs ontwikkelen met veel positieve aandacht
  • opvang onder deskundige begeleiding
  • activiteiten afgestemd op de wens van je kind en jou als ouder
  • 40 weken en 52 weken opvang per jaar aan te vullen met vakantieopvang

Naschoolse en voorschoolse opvang

Al onze bso-locaties bieden naschoolse opvang vanaf de tijd dat school uit gaat tot uiterlijk 18.30 uur. Maar wist je dat je kind op veel van onze locaties ook voor schooltijd al welkom is? Dit noemen we voorschoolse opvang (vso). Deze locaties zijn geopend vanaf 7.30 uur. (Sommige zelfs al vanaf 7.00 uur!) Is je kind er voor 7.50 uur? Dan kan het aan een gedekte tafel samen met de andere kinderen ontbijten. Dat is gezellig én gratis.

Mogelijkheden

Buitenschoolse opvang bestaat bij Spring uit voorschoolse opvang of naschoolse opvang. Daarnaast kun je ook kiezen voor tussenschoolse opvang, vakantieopvang, extra en incidentele opvang en gastouderopvang. Onze klantenservice kan samen met jou bekijken welke mogelijkheid het beste bij je kind en jouw situatie past.

contact

Meer weten?

Wil je meer weten over één van onze locaties? Op de locatiepagina vind je de openingstijden en de contactgegevens. En als je liever zelf een kijkje wil komen nemen, dan ben je van harte welkom voor een rondleiding.

rondleiding aanvragen