wij zijn spring.
wie word jij?

Nieuws

Hieronder vind je nieuwsberichten van Spring Kinderopvang. Algemene berichten of nieuwtjes vanuit de verschillende locaties van Spring. Like ook onze algemene Facebookpagina om op de hoogte te blijven. Op de locatiepagina's vind je locatienieuws en links naar eigen Facebookpagina's, indien beschikbaar.

kinderopvangtoeslag-app.jpg

Geef snel en makkelijk wijzigingen door met de App Kinderopvangtoeslag!

Als je kinderopvangtoeslag krijgt kan je met de app jouw toeslag van dit jaar bekijken en wijzigen. Je kan het aantal opvanguren of uurtarief en het inkomen van jezelf of je partner wijzigen. Ook andere of nieuwe opvang aanvragen en de opvang van je kind stopzetten kan via de app Kinderopvangtoeslag!

overname humankind 1.jpg

Spring breidt uit!

Sinds 1 oktober 2020 zijn wij twee locaties rijker! We namen twee locaties van opvangorganisatie Humankind over. Kinderdagverblijf Ut Vlaegelke en buitenschoolse opvang Het Berenhol in Steyl en buitenschoolse opvang De Hippe Heide in Tegelen horen nu bij Spring!

E-magazine.jpg

September editie e-magazine voor ouders staat online!

Vandaag ontvangen alle ouders van Spring het nieuwe e-magazine. Dit staat ook deze keer weer vol met leuke, interessante en ontroerende verhalen. Zo krijgen ouders een kijkje in de wereld die kinderopvang heet. Nieuwsgierig? Bekijk 'm dan snel!

RIVM corona.jpg

Personeelskrapte door corona

Medewerkers met klachten die passen bij het coronavirus, blijven thuis en laten zich testen. Inmiddels lopen de wachttijden voor een test soms op tot 4 dagen. Medewerkers moeten in de periode tot de uitslag thuisblijven. Hierdoor krijgen wij steeds meer te maken met personeelskrapte op de groepen.

Spring_jaarverslag2019_praatplaat.jpg

Jaarverslag 2019

Terwijl wij na een hectische periode uitkijken naar een zomervakantie vol ontspanning en leuke activiteiten op onze locaties, blikken we met ons jaarverslag terug op 2019.