wij zijn spring.
wie word jij?

Nieuws

Hieronder vind je nieuwsberichten van Spring Kinderopvang. Algemene berichten of nieuwtjes vanuit de verschillende locaties van Spring. Like ook onze algemene Facebookpagina om op de hoogte te blijven. Op de locatiepagina's vind je locatienieuws en links naar eigen Facebookpagina's, indien beschikbaar.

Campagne BMK.jpg

‘Kinderopvang dankzij jou’

‘Kinderopvang heeft een heel belangrijke plek in onze maatschappij. Voor kinderen én ouders’. Dit zegt staatssecretaris Tamara van Ark (Sociale Zaken & Werkgelegenheid) bij de start van de landelijke campagne ‘Kinderopvang dankzij jou’.

Taalhuis Logo.png

Spring partner 'Taalhuis'

Spring ondertekende woensdag 13 november, net als 21 andere organisaties uit het Land van Cuijk en Maasduinen het Taalakkoord. Hiermee zijn er in totaal 52 Taalhuispartners die gezamenlijk de strijd aangaan tegen laaggeletterdheid in het Land van Cuijk en Maasduinen.

Pedagogisch coaches geslaagd.JPG

Pedagogisch coaches geslaagd!

We zijn ongelooflijk trots op onze pedagogisch coaches! Zij hebben donderdag 31 oktober van opleider KANS2 het certificaat 'Pedagogisch Coach' ontvangen.

Emmi-Pikler.jpg

Start Montessori-dagopvang

Kindcentrum Herberg in Venlo breidt 11 november 2019 uit met een nieuwe groep voor dagopvang: kinderopvang vanuit de Montessori-gedachte.

KinderEHBO_web.jpg

Workshops Kinder-EHBO

Spring Kinderopvang organiseert op dinsdag 19 en woensdag 20 november workshops Kinder-EHBO voor ouders bij kindcentrum De Bende in Horst (19/11) en bij bso Spring in 't Veld in Sambeek (20/11).

Team Mozaïek.jpg

Pluim voor team Mozaïek in Helmond

Onlangs werd het team van kindcentrum Mozaïek in Helmond extra in het zonnetje gezet. Dit vanwege een prachtig VVE-rapport van de Onderwijsinspectie.