wij zijn spring.
wie word jij?

Nieuws

Hieronder vind je nieuwsberichten van Spring Kinderopvang. Algemene berichten of nieuwtjes vanuit de verschillende locaties van Spring. Like ook onze algemene Facebookpagina om op de hoogte te blijven. Op de locatiepagina's vind je locatienieuws en links naar eigen Facebookpagina's, indien beschikbaar.

BMK.jpg

Annet van Zon bestuurslid BMK

Annet van Zon, bestuurder-directeur van Spring Kinderopvang, is onlangs unaniem gekozen tot nieuw bestuurslid van de BMK, de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang waarbij Spring is aangesloten.

efteling.jpg

Scoor een dagje Efteling

Gratis en geheel verzorgd naar de Efteling? Draag dan een nieuwe medewerker aan voor Spring! Komt hij of zij in dienst, dan maak je kans op een geheel verzorgde dag bij de Efteling voor het hele gezin.

SPRING-reisbingo_nieuws.jpg

Fijne zomervakantie!

De zomervakantie breekt aan! We wensen iedereen, thuis, op vakantie of bij Spring, een hele fijne tijd! Een leuke tip voor onderweg: reisbingo. Download de kaart en speel het spel!

Foto gecertificeerden Uk en Puk.jpg

Geslaagden Uk & Puk

Een aantal medewerkers van Spring is onlangs bijgeschoold en nu weer helemaal up-to-date als het gaat om het werken met de VVE-methode Uk & Puk.

IMG_0073.jpg

Spring ondertekent Lokaal Sportakkoord Venray

Organisaties, instellingen, bedrijven, verenigingen en evenementen die willen bijdragen aan een duurzaam fitter, gezonder en vitaler Venray hebben op maandag 17 juni het Lokaal Sportakkoord ondertekend.

Braderie_Ellen en Margareth.jpg

Geslaagde promotie

Zondag 16 juni presenteerde kindcentrum Toverhoed zich op de braderie in de Heistraat in Helmond. Een groot succes! Spring-collega's Margareth en Ellen hebben veel enthousiaste bezoekers, ouders en kinderen gesproken. En hoe bijzonder: Margareth werkt al zo lang bij de Toverhoed dat ze soms drie generaties Spring-kinderen tegenkwam...

Goede GGD inspectie

Gastouderbureau Spring positief beoordeeld

Zoals elk jaar is het gastouderbureau van Spring Kinderopvang onlangs weer geïnspecteerd door de GGD. In dit onderzoek zijn onder andere de aspecten pedagogisch beleid, personeel, veiligheid & gezondheid en kwaliteit getoetst. Op alle onderdelen scoorde het gastouderbureau positief. Een mooi compliment dus voor de bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau!