wij zijn spring.
wie word jij?

Nieuws

Hieronder vind je nieuwsberichten van Spring Kinderopvang: algemene berichten of nieuwtjes vanuit de verschillende locaties van Spring. Like ook onze algemene Facebookpagina en volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven. Op de locatiepagina's vind je locatienieuws en links naar eigen Facebookpagina's, indien beschikbaar.

corona (1).jpg

Sluiting kinderopvang van 16-12-20 t/m tenminste 17-01-21

De overheid heeft besloten vanaf 16 december 2020 tot en met tenminste 17 januari 2021 alle scholen en de kinderopvang te sluiten. Dit betekent dat wij in die periode geen reguliere opvang (dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteraanbod en tussenschoolse opvang) kunnen bieden. Wel is noodopvang mogelijk.

corona (1).jpg

Wederom aanpassing beslisboom 0 jaar t/m groep 8

De quarantaineregels voor volwassenen zijn per 1 december versoepeld. Naar aanleiding hiervan heeft het RIVM besloten ook de monitoringsperiode voor kinderen t/m 12 jaar te verkorten naar 10 dagen (was 14 dagen). Deze aanpassing is opgenomen in de Nederlandse en Engelse versie van de beslisboom van 2 december.

Logo-spring-kinderopvang.jpg

Op naar één stichting: Stichting Spring Kinderopvang

Spring Kinderopvang is er voor iedereen. We willen dat iedereen kan meedoen en dat ouders en kinderen optimaal gebruik kunnen maken van de opvang die we bieden. We hebben daarom ervoor gekozen om onze (juridische) structuur te vereenvoudigen. Vanaf 1 januari 2021 worden de verschillende onderdelen van Spring Kinderopvang ondergebracht in één nieuwe stichting; Stichting Spring Kinderopvang.

bordje-praktijk-en-leren.jpg

Nieuw BBL-traject gaat van start!

Wil je graag aan de slag in de kinderopvang, maar heb je nog niet de juiste diploma's? Doe dan mee met ons BBL-traject: leren én werken bij de allerleukste organisatie die er is en dan ook nog eens garantie op een baan!