wij zijn spring.
wie word jij?

Dagopvang

Een fijne dag voor je kind? Als Spring doen wij daar alles voor. Daarbij kijken we verder dan 'alleen een leuke dag hebben'. Dagopvang is namelijk nog zo veel meer dan dat! Bij onze kinderdagverblijven krijgt je kindje volop de ruimte om zichzelf te zijn en te ontwikkelen. Een goede voorbereiding op de toekomst.

Alle locaties voor dagopvang bieden:

  • een veilige en vertrouwde omgeving
  • spelenderwijs leren met veel positieve aandacht voor je kind
  • professioneel opgeleide pedagogisch medewerkers
  • activiteiten afgestemd op de belevingswereld en ontwikkeling van je kind
  • het hele jaar door opvang met ons pakket voor 52 weken kdv

Van nul tot vier jaar

Iedere leeftijd en elk kind vraagt om een andere benadering. Onze dagopvang past zich hierop aan. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op hun eigen ritme. Ook de dag van de iets oudere kinderen kent een vast programma voor structuur, rust en vertrouwen. Bovendien bieden wij de peuters op onze dagopvang met speciale activiteiten (gelijk aan ons peuteraanbod) een goede voorbereiding op de basisschool.

Mogelijkheden

Dagopvang kun je bij Spring op veel verschillende manieren regelen. Naast opvang op vaste dagen kun je kiezen voor peuteraanbod (peuterspeelzaal), extra opvang en gastouderopvang. Onze klantenservice kan samen met je bekijken welke mogelijkheid het beste bij je kindje en jouw situatie past.

contact

Meer weten?

Wil je meer weten over één van onze locaties? Op de locatiepagina vind je de openingstijden en de contactgegevens. En als je liever zelf een kijkje wil komen nemen, dan ben je van harte welkom voor een rondleiding.

rondleiding aanvragen