Istock 871598028 2000
Jouw opvang

Jezelf zijn en groeien. Dat is onze dagopvang.

Een fijne dag voor je kind? Bij Spring doen wij daar alles voor. We willen weten wat kinderen beweegt, hoe het met ze gaat. We willen weten wat jouw kind spannend vindt, leuk vindt, graag wil leren. Of het nu een baby is, een dappere peuter of een ontdekkende kleuter. Zelf, én samen met andere kinderen. Zo is onze dagopvang een mooie eerste voorbereiding op de toekomst.

Alle locaties voor dagopvang bieden:
  • altijd een veilige en vertrouwde omgeving
  • veel positieve aandacht voor je kind
  • professioneel en goed opgeleide medewerkers
  • spelenderwijs leren met leuke activiteiten
  • aanbod afgestemd op de ontwikkeling van je kind
  • goede voorbereiding op de basisschool
Van nul tot vier jaar

Of je kind nu een baby is of al op ontdekkingstocht gaat als peuter of kleuter, onze dagopvang past zich hierop aan. Iedere leeftijd en elk kind vraagt om een andere benadering. Zo heeft de dagindeling van de allerkleinsten een duidelijke structuur, die ruimte biedt voor aanpassing op hun eigen ritme. Ook de dag van de iets oudere kinderen kent een vast programma voor structuur, rust en vertrouwen. 

Babyopvang bij Spring... Zo doen we dat!

Wist je dat we bij Spring een speciaal babybeleid hebben ontwikkeld? Op deze manier geven we je kindje alle aandacht, rust en begeleiding in die eerste ò zó belangrijke periode van zijn of haar leven. Ben je benieuwd hoe dat in de praktijk gebeurt? Kijk dan het filmpje hieronder.

Mogelijkheden en maatwerk

Dagopvang kun je bij Spring op veel verschillende manieren regelen. Naast opvang op vaste dagen kun je bijvoorbeeld kiezen voor peuteraanbod (peuterspeelzaal) en gastouderopvang. Ook bieden wij maatwerk, zoals flexibele dagopvang, opvang om-de-week en extra opvang. Onze klantenservice kijkt graag samen met je welke mogelijkheid het beste bij je kindje en jouw situatie past.

Meer weten?

Wil je meer weten over één van onze locaties? Op de locatiepagina vind je de openingstijden en de contactgegevens. En als je liever zelf een kijkje wil komen nemen, dan ben je van harte welkom voor een rondleiding.

Elke locatie is op zijn manier bijzonder

Spring heeft veel verschillende locaties in Oost-Brabant en Noord-Limburg.

Onze locaties
Onze locaties