Spring kinderopvang | Peuteropvang bij Spring, voel je welkom
Istock 1056360032 2000
Jouw opvang

Spring voor peuters is top!

Door spel ontdekt je peuter steeds meer de wereld om zich heen. Spelen is dan ook niet alleen ontzettend leuk, maar met de juiste begeleiding nog zo veel meer. Onze peuteropvang en speciale Spring Actief programma zijn hierop ingericht. Zo leert je kind spelenderwijs allemaal belangrijke vaardigheden. Ook de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek komt zo elke dag vanzelf aan de orde.

Alle peuteropvang locaties bieden:
  • superleuke activiteiten voor kinderen van 2-4 jaar
  • altijd een veilige en vertrouwde omgeving
  • veel positieve aandacht voor je kind
  • spelenderwijs ontwikkelen onder deskundige begeleiding
  • extra ondersteuning bij de ontwikkeling met VVE en Spring Actief
  • goede voorbereiding op de basisschool
Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

Door spelen leert je kind. Peuters zijn van nature nieuwsgierig en willen de wereld om zich heen ontdekken. Ons speciale Spring Actief programma en VVE-programma's zijn hierop ingericht. Zo volgen wij de ontwikkeling van je kind wordt je peuter spelenderwijs voorbereid op de basisschool.

VVE-indicatie
Heeft de de ontwikkeling van je kindje extra aandacht nodig, dan kun je een VVE-indicatie krijgen. In dit geval mag je kindje vaker naar de peuteropvang komen en worden de extra uren die nodig zijn door de gemeente vergoed.

Mogelijkheden

Wist je dat kinderen aan het eind van de ochtend bij ons een gezonde lunch krijgen bij de peuteropvang? Komt je kind 's middags? Dan wordt voor een gezond tussendoortje gezorgd.

Wil je meer weten over de peuteropvang? Onze klantenservice kijkt graag samen met je welke mogelijkheid het beste bij je kindje en jouw situatie past.

Meer weten?

In onze folder vind je meer informatie over onze peuteropvang en VVE. Wil je meer weten over één van onze locaties? Op de locatiepagina vind je de contactgegevens en meer informatie en de openingstijden. En als je liever zelf een kijkje wil komen nemen, dan ben je van harte welkom voor een rondleiding.

Kijk ook eens in onze tarieflijsten. Daar vind je de financiële regelingen per gemeente. 

Elke locatie is op zijn manier bijzonder

Spring heeft veel verschillende locaties in Oost-Brabant en Noord-Limburg.

Onze locaties
Onze locaties