Spring kinderopvang | Opvang voor je baby met veel extra aandacht
Istock 1143334824 2000
Zo werken wij

Opvang voor je baby met veel extra aandacht

Wist je dat de eerste 1000 dagen in het leven van een kind cruciaal en bepalend voor de rest van het leven zijn? Bij Spring vinden we het heel belangrijk dat hiervoor in de opvang veel aandacht is. Daarom hebben wij ons babybeleid ontwikkeld. Onze professionals volgen een speciale training om volgens dit beleid te werken en jouw baby de beste start te geven op de opvang.

Bij Spring zorgen we ervoor dat jouw kindje alle aandacht, rust en begeleiding krijgt in die eerste ò zo belangrijke periode van zijn of haar leven. Hoe we dat doen? Bekijk het filmpje hiernaast! 

Veilig slapen bij Spring

Op onze opvanglocaties kunnen kinderen slapen. Spring neemt veel maatregelen om dit veilig te laten verlopen. We spannen ons in risico's zo klein mogelijk te maken, al kunnen deze helaas niet volledig worden uitgesloten. VeiligheidNL adviseert over veilig slapen. Deze adviezen zijn de basis voor de richtlijnen van het Protocol Veilig slapen van Spring. In onze folder Lekker slapen bij Spring lees je meer informatie over slapen bij Spring.

Heb je vragen hierover, bespreek ze dan tijdens het intakegesprek of met de pedagogisch professional op de groep.