wij zijn spring.
wie word jij?

Organisatie

Spring Kinderopvang wordt geleid door een directeur-bestuurder. De Raad van Toezicht, de Centrale Oudercommissie en de Ondernemingsraad zijn de organen voor toezicht, advies en medezeggenschap. 

Missie
Spring biedt méér dan alleen opvang. We helpen kinderen zich te ontwikkelen en ondersteunen ouders bij de opvoedingSamen met ouders, onderwijs en andere partners bouwen we aan een wereld vol kansen en groeimogelijkheden voor kinderen. 

Visie (onze ambitie)
Spring vervult een stimulerende en begeleidende rol in de ontwikkeling van kinderen van 0-18 jaar. Samen met ouders en onze partners dragen we bij aan een optimaal welbevinden en een passend toekomstperspectief. Op vooruitstrevende en positieve manieren helpen we kinderen zich te ontplooien tot gelukkige, sociaal vaardige en evenwichtige persoonlijkheden die zijn toegerust op een voortdurend veranderende samenleving.  

We helpen ouders met het vinden van hun ideale werk-privébalans door ze te ontzorgen en te ondersteunen in de opvoeding. Hiertoe ontwikkelen we nieuwe, kansrijke diensten en services. We zijn toonaangevend op ons vakgebied en dragen dat met trots uit. We zijn een aantrekkelijke werkgever en bieden ruime kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkelingOm onze ambitie te realiseren kiezen we voor passende samenwerkingsvormen met (lokale) partners op basis van een gemeenschappelijke visie.  

Kernwaarden
Kijk hier voor onze kernwaarden.